Poradnik dla ludzi którzy chcą założyć portal informacyjny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na chuj dla myślącego człowieka takie brednie?
Sorki. Zapomniałem, że większość ludzi nie myśli.
Sorki. Zapomniałem, że większość ludzi nie myśli.
Kamm, tylko, że wszyscy myślą, że są tą myślącą mniejszością
Tak, dziś jak się dorwie jakiś serwis informacyjny tematu ( nie ważne czy to w tv czy w internecie ), to jest w stanie wałkować go przez rok.
Szeryfian napisał/a:
Tak, dziś jak się dorwie jakiś serwis informacyjny tematu ( nie ważne czy to w tv czy w internecie ), to jest w stanie wałkować go przez rok.
To jeszcze nic. Do programów publicystycznych (czy tam quasi publicystycznych) zaprasza się same ekstrema, których zadaniem jest walka na argumenty niczym na ringu. Zamiast ludzi o poglądach wyważonych i odpowiednio wysokiej kulturze słowa miejsce w studiu zajmują jacyś pyskacze i chamy.
Wiadomo, że nikt nie dojdzie do konsensusu, a jedyne co się liczy to spektakl dla siedzącej przed odbiornikami TV gawiedzi. Czym więcej wycieczek personalnych, tym lepiej...
Kolejna rzecz: wywiady.
Zajebiście ciekawy temat zajmuje w ramówce stacji informacyjnej z 2-5 minut i stanowi zapełniacz między jedną reklamą a następną. Po dwóch wywiadach i 3-4 reklamach mamy krótki serwis informacyjny podający najczęściej mniej lub bardziej wypaczony obraz rzeczywistości. A wiecie co następuje później? Kolejny blok reklamowy i kolejna seria nic nie wnoszących bo zwyczajnie za krótkich na zagłębienie się w dany temat wywiadów...
@UP
Już wolę artykuł o czarnym na sadisticu niż tuska w telewizji...
Albo nie, żadnego nie wolę
Już wolę artykuł o czarnym na sadisticu niż tuska w telewizji...
Albo nie, żadnego nie wolę
A gdzie banery reklamowe?
Zapomniałeś o tytułach typu "Koniec świata już jutro! Sprawdź czy przeżyjesz!" a klikając dalej dowiadujesz się "Koniec świata już jutro" to tytuł nowej książki Jana Nowaka...
dziennikarze WP -> kurwy.
dziennikarze WP -> kurwy.
Pan kapitan napisał/a:
. Zamiast ludzi o poglądach wyważonych i odpowiednio wysokiej kulturze słowa miejsce w studiu zajmują jacyś pyskacze i chamy.
Wiadomo, że nikt nie dojdzie do konsensusu, a jedyne co się liczy to spektakl dla siedzącej przed odbiornikami TV gawiedzi. Czym więcej wycieczek personalnych, tym lepiej...
I bardzo dobrze widać to po tym portalu właśnie. W tematach gdzie gawiedź owa wrzuca treści pochodzące z tych publicystycznych/quasipublicystycznych programówi i podpisuje je "ale ten dojebał tamtemu, hehe" "ale tamten zmiażdżył tego".
Telewizja nam to serwuje, bo tego chcemy.
A komentarze pod tymi filmami - z jednej i drugiej strony, to już jest materiał na pracę magisterską.
Dałeś ognia!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów