czarnuch chyba zapomniał zabrać mózg ze sobą ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Tylko co on powiedział?
@bigsexy Ja przynajmniej mam starego, a nie dwie stare i ciotkę.
@Górnik_Roku. Za chuja nie wiem co mówili, ale podejrzewam, że poszkodowana zaczęła kolejno wymieniać rzeczy (powiedzmy w torebce), które oskarżony miał ukraść. Dotąd podający się za niewinnego stwierdził, że wśród fantów nie było powiedzmy kalkulatora, o którym wspomniała ofiara.
DiCarpio napisał/a:
@Górnik_Roku. Za chuja nie wiem co mówili, ale podejrzewam, że poszkodowana zaczęła kolejno wymieniać rzeczy (powiedzmy w torebce), które oskarżony miał ukraść. Dotąd podający się za niewinnego stwierdził, że wśród fantów nie było kalkulatora, o którym wspomniała ofiara.
Chyba kurwa słuchawek, nie kalkulatora
Przecież to jest reżyserowane gówno.. Tak było w scenariuszu i tak zostało nagrane.
Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski
HistoriaPolskiegoRapu napisał/a:
Przecie to taka Polska Sędzia Wesołowska
Ale dlaczego dali akurat czarnucha do tego? Przypadek?
@up bo to kręcone w USA a tam więcej kolorowych? Jesteś idiotą czy to przypadek?
Antynatalizm - szanuję.
Czyli co... dostała wyrok za kłamstwo... tak? Bo chyba zeznawała pod przysięgą....
Przecież to Anna Maria Barbara Piwnik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów