📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Ekspertyza nie potrzebna:] tym bardziej, że ładnie na końcu wytłumaczone. Zamiast hejtować debile lepiej postarajcie się zrozumieć o co chodzi bo jutro na fizyce w gimbazjum będzie.
Właściwie wszystko wyjaśnił. Może zabrakło stwierdzenia, że w tym doświadczeniu ani materia ani informacja nie przemieszcza się POMIĘDZY punktami na obwodzie miski. Jeśli srasz w jadącym pociągu, to twoje gówno przemieszcza się zawsze pomiędzy twoim odbytem a torowiskiem. Patrząc z perspektywy twojej dupy wiesz gdzie upadł pierwszy a gdzie ostatni kleks, patrząc z perspektwy dowolnego kleksa nie wiesz gdzie upadły kolejne i poprzednie.
co za baran... wiązka różnych fotonów sobie leci każdy foton w inną strone i nie przekracza prędkości światła gdzie tu paradoks?
Loaloa piękne porównanie, takie obrazowe, nie chce zapeszać ale sądząc po tym poście chyba narodził się nam nowy Einstein
@Loaloa masz piwo bo twoj komentarz dokladnie wszystko wyczerpal. Nie ma przemieszcznia materii a kupa nic tak na prawde o innych kleksach nie wie . Oczywiscienie nie ma materii zakladajac ze foton to nie czastka, ale to juz zupelnie inna bajka
Co za debil... światło ma prędkość bezwzględną niezależną od ośrodka, niczym tego nie przyśpieszysz. Podobnie możesz jechać samochodem i trzymać laser w ręce, prędkość samochodu i światła się nie zsumuje.
Nie wiem czemu, ale oczy tego kolesia kojarzą mi się z tym filmikiem:
PS: lolshock.com/
Już się robi .
Jeśli czytałeś książki w dzieciństwie to umiesz wyobrazić sobie wszystko, począwszy od wacka w pochwie Jessicy Alby, przez dysponowanie wielki sprzętem do Polski z walutą Euro .
Już się robi .
Jeśli czytałeś książki w dzieciństwie to umiesz wyobrazić sobie wszystko, począwszy od wacka w pochwie Jessicy Alby, przez dysponowanie wielki sprzętem do Polski z walutą Euro .
uookie napisał/a:
...tylko ten koleś przejebany. by sobie chociaż zęby wybieli, skoro z ryjem do ludzi startuje
On sobie zęby wybieli ale ty z tym ryjem raczej szybko sobie nie dasz rady.
ma flow jak Ad Buster
Kurwa ciekawi mnie czy chociaż połowa krytykujących obejrzała do końca lub zrozumiała, przecież on tłumaczy że to przekroczenie prędkości jest pozorne. Są ludzie i parapety.
A jakby ktoś jechał pociągiem z prędkością światła i zrobiłby krok do przodu? To byłby szybszy od światła
"Nic co ma masę nie osiągnie prędkości większej niż światło" - niech posłuży za morał dla inteligentnych. A debilom polecam nałapać światła do wiadra i je zważyć
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów