📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
...tylko ten koleś przejebany. by sobie chociaż zęby wybieli, skoro z ryjem do ludzi startuje
Następnym razem bardziej się postaram
Ven0m* aż sprawdziłem te twoje tagi. ty jesteś normalny? wiesz co to są słowa klucze? i jeszcze penerowi pyskujesz....
wyciągnij nos z dupy Penera...nie wypada
Nie Ven0m tylko uookie <- pomyłeczka
@Ven0m
wyciągnij nos z dupy Penera...nie wypada
Nie Ven0m tylko uookie <- pomyłeczka
Spójrz na swój potem krytykuj.
wskaźnikiem laserowym czyli - światłem - przekraczał prędkość światła światłem przekroczył światło- Genius
Wyobrazić se że ta miska ma 600 tys km... potrzebuję lepszy towar, bo jaki wtedy będzie kurwa ten kot?
Wyobrazić se że ta miska ma 600 tys km... potrzebuję lepszy towar, bo jaki wtedy będzie kurwa ten kot?
Ej ale On liczy czas od momentu pierwszego dotarcia światła do krawędzi miski a powinien od momentu gdy włącza wskaźnik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów