18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:13
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:11
lasyk 2012-10-28, 19:00 7
james91 napisał/a:

takie historie mozna opowiadac kolegom przy piwie a nie nieznajomym w internecie bo tylko wychodzisz na pizde-debila.
Pizde bo ci sie nie udalo i wyladowales w szpitalu.
Debila bo probowales zrobic cos tepego.

Śmiesz mnie oceniać przez pryzmat tego co zrobiłem ? Jesteś zwykłym frajerem. Podejrzewam, że w życiu nawet paznokcia nie złamałeś bo ograniczasz się do nie robienia niczego. A ty w swoim jak domniemam smutnym jak pizda życiu choć raz zrobiłeś coś co nie wiąże się z napinką w necie? Pierdole takich buców jak Ty co gówno robią i mają jeszcze czelność mówić innym że coś zrobił dobrze lub źle. Pal gumę z mamą szydełkować.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-10-28, 19:10
nie wiem kto większy debil,ten co próbował czy ten co prowadził ?

Zgłoś
drzymek1906 2012-10-28, 19:14
Podobno benzyna na być tańsza o 62%.
Zgłoś
yeay 2012-10-28, 20:11
to jest parkour
Zgłoś
RadzioC 2012-10-28, 20:39
lasyk napisał/a:

Urwało mi 5h z życiorysu. Pojechaliśmy do szpitala to zrobili mi tylko ekg serca i chuj do domu puścili

No prze chuje sie znają na pracy, wiedzieli ze Ci nic nie bedzie.
Zgłoś
TomdeX 2012-10-28, 20:42
Ale co zrobił 4 salta z podskoku to zrobił, raczej nikt tego nie powtórzy

Życie jest sadistic.
Zgłoś
sadystaxx 2012-10-28, 21:23
lasyk napisał/a:

Pojechaliśmy do szpitala to zrobili mi tylko ekg serca i chuj do domu puścili

W sumie wyszło ci na dobre, że ci w końcu chuja zrobili
Zgłoś
ans83[Ż] 2012-10-28, 21:52
Cytat:

właśnie tak - podobno koleś nie przeżył.

przeżył, przeżył tylko jest w śpiączce. info pewne
Zgłoś
FCB_ThC 2012-10-28, 23:00
jebany akrobata olimpiada stoi przed nim otworem... acha on przecież nie żyje
Zgłoś
NieWeszles 2012-10-29, 1:32
No kurwa nareszcie coś na miare sadistica, a nie pedalskie kopiowanie kwejka!
Zgłoś
susher 2012-10-29, 7:54
zastanawiam się kiedy zaczną skakać przez ciągniki siodłowe z naczepami
Zgłoś
paczek1262 2012-10-29, 12:28
lasyk napisał/a:

Też wpadłem na taki głupi pomysł rok temu w wakacje. po 6 piwach, prawie w ciemnościach w lesie skakałem przez samochód. Piwko dodało odwagi i powiedziałem, żeby jechali 40km/h. Ale po chwili powiedziałem żeby jechali 30. No i.. Gdyby się udało to nie pisałbym tego bo to przecie kurwa sadistic!! Wyjebałem kolanem w szybę, przekoziołkowałem przez dach, 360* w powietrzu i jeb głową o ziemię. Chwilę mi zajęło zanim się pozbierałem ale wstałem i za moment straciłem pamięć. Urwało mi 5h z życiorysu. Pojechaliśmy do szpitala to zrobili mi tylko ekg serca i chuj do domu puścili

jebnąłeś głową i ci ekg zrobili...

Świadomy sen
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów