18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:11
Halman 2012-10-28, 13:40
Na własne, kierwa, życzenie!
Zgłoś
wysokogatunkowy 2012-10-28, 14:03 4
Zgłoś
lasyk 2012-10-28, 14:23 56
Też wpadłem na taki głupi pomysł rok temu w wakacje. po 6 piwach, prawie w ciemnościach w lesie skakałem przez samochód. Piwko dodało odwagi i powiedziałem, żeby jechali 40km/h. Ale po chwili powiedziałem żeby jechali 30. No i.. Gdyby się udało to nie pisałbym tego bo to przecie kurwa sadistic!! Wyjebałem kolanem w szybę, przekoziołkowałem przez dach, 360* w powietrzu i jeb głową o ziemię. Chwilę mi zajęło zanim się pozbierałem ale wstałem i za moment straciłem pamięć. Urwało mi 5h z życiorysu. Pojechaliśmy do szpitala to zrobili mi tylko ekg serca i chuj do domu puścili
Zgłoś
j................1 2012-10-28, 18:39 4
takie historie mozna opowiadac kolegom przy piwie a nie nieznajomym w internecie bo tylko wychodzisz na pizde-debila.
Pizde bo ci sie nie udalo i wyladowales w szpitalu.
Debila bo probowales zrobic cos tepego.
Zgłoś
cezar43 2012-10-28, 18:40
Skok udany, ale ja się pytam czemu kamerzysta telemarku nie nagrał.
Zgłoś
Draiks 2012-10-28, 18:45
Nie wierze że nie zrobili ci nawet ct, no ale polska.
Zgłoś
lie 2012-10-28, 18:46
Przeczytałem "jak przestraszyć samochód" i po objerzeniu zastanawiałem sie o chuj chodzi ><
Zgłoś
Volsgen 2012-10-28, 18:46
Wyczuwam nagrodę Darwina.
Zgłoś
SleThu 2012-10-28, 18:46
Kiedyś wpadłem na pomysł by przeskoczyć przez nauczyciela w szkole. Gdyby nie extasy pewnie bym to zrobił
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-10-28, 18:46 3
james91 napisał/a:

takie historie mozna opowiadac kolegom przy piwie a nie nieznajomym w internecie bo tylko wychodzisz na pizde-debila.
Pizde bo ci sie nie udalo i wyladowales w szpitalu.
Debila bo probowales zrobic cos tepego.

Przynajmniej coś próbuje robić, nawet jeśli to ma być tępe i ma się nie udać, a nie siedzi kurwa w domu. Będzie przynajmniej co dzieciom poopowiadać jak to się tatuś z kolegami wygłupiał po pijaku
Zgłoś
Plastus 2012-10-28, 18:49
Nie dośc że przeskoczył, to i salto dopierdolił
Zgłoś
Svenlee 2012-10-28, 18:50
kurwa, co za filmik, nawet powtórki nei dali
Zgłoś
LarryFoulke 2012-10-28, 18:54 2
~Sklej napisał/a:

Przynajmniej coś próbuje robić, nawet jeśli to ma być tępe i ma się nie udać, a nie siedzi kurwa w domu. Będzie przynajmniej co dzieciom poopowiadać jak to się tatuś z kolegami wygłupiał po pijaku

Dokładnie! Szczególnie ten chłopak na filmiku, który zginął - ten dopiero poopowiada. W końcu ilu z nas zostało zabitych, a później uciekli? No właśnie!
Zgłoś
mdma888 2012-10-28, 18:55 4
lasyk napisał/a:

zrobili mi tylko ekg serca

Spoko, że przyjebałeś głową w jezdnie a oni Ci serce badają. Albo na prawdę jesteś pizda i kłamiesz, albo jesteś pizda i nie kłamiesz tylko trafiłeś na chuja nie lekarza.

Osobiście wybieram opcję 2, bo to polska służba zdrowia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów