18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:49
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Powodzie w Polsce - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:13
🔥 Z dupy takie hamulce - teraz popularne
Jak przygotować homara?
stahkh • 2013-01-20, 18:41
Krótki film pokazujący co zrobić z zakupionym homarem. Może kogoś zaciekawi.

Niby chodzi o gotowanie, ale jak za mocne to na harda.



A dla hejterów: Mała czcionka z buziakiem w członka.

Źródło: Jutub: watch?v=wMgHyodwlPA
Zgłoś
Avatar
MareKSG 2013-01-20, 19:07 28
stahkh napisał/a:


Niby chodzi o gotowanie, ale jak za mocne to na harda.



Na harda to by się nadawało, gdyby chodziło o gotowanie cygana...
Zgłoś
Avatar
dirty_pig 2013-01-20, 19:10 2
bicie swini jest bardziej drastyczne
Zgłoś
Avatar
think666 2013-01-20, 19:40 1
sathkh napisał/a:

A dla hejterów: Mała czcionka z buziakiem w członka.


Rozumiem, że w cenie jest konstruktywna krytyka, ale żeby od razu stawiać gałę?
Zgłoś
Avatar
BongMan 2013-01-20, 19:41 1
Tyle pierdolenia dla kilkudziesięciu gram mięsa, którym człowiek się nawet nie naje. Bym musiał z 5 takich homarów wjebać żeby to obiadem nazwać.
Zgłoś
Avatar
PoLi1990 2013-01-20, 19:54 9
jak przegotować Homera

Zgłoś
Avatar
Spajk 2013-01-20, 21:03 1
stahkh napisał/a:

Niby chodzi o gotowanie, ale jak za mocne to na harda.



Błagam Cie, na harda? Chyba nigdy ryb nie oczyszczałeś, bo to bardzo podobna czynność, albo zapierdalasz w bojówkach greencip
Zgłoś
Avatar
tribal216 2013-01-20, 21:08 2
plus dla kucharza. trzeba zajebać to robi to od razu a nie męczy zwierzę. a nie powiem chętnie spróbowałbym takiego mięska
Zgłoś
Avatar
Aeon 2013-01-20, 21:10 3
Niezbyt uczciwa walka zważywszy, że homar miał związane ręce, ale przynajmniej kucharz zagwarantował mu szybką śmierć.
Zgłoś
Avatar
ktd 2013-01-20, 21:12 2
To może jeszcze jakiś przepis do kompletu?
Zgłoś
Avatar
Eresol 2013-01-20, 21:25
Hujowe bo nie cierpiał zbyt długo
Zgłoś
Avatar
Bzg 2013-01-20, 21:30
Przygotowywałem kiedyś homara, ale najpierw go ugotowałem.
Nie wiem za co Ci ludzie płacą, przecież to smakuje OKROPNIE.
Zgłoś
Avatar
q800 2013-01-20, 21:37
Niby takie wielonożne paskudztwo do zajebania na dzień dobry ołowianym kapciem... ale jakoś tak skubańca szkoda.
Zgłoś
Avatar
Gl0BaL 2013-01-20, 21:39
@UP
Pewnie wpierdoliłeś szczypce głowę i odwłok, a środek wyjebałeś. Dlatego niesmaczne.
Zgłoś
Avatar
l................a 2013-01-20, 22:11
Szkoda zwierzaka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie