Lewus ??? Nie pojebały ci sie strony geju??
jebłem:)
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęAntifiarz. Pchlarz rucha kota w dupę, a ten wysrywa lewaka sodomitę, z parciem na ochronę zwierząt (tych z chwytnymi kciukami i bez). Tja, to by pasowało, bo przecież oni nie mogą pochodzić od ludzi.
O kurwa, ale się zesrałeś, biedactwo.
A z takiej relacji rodzą się "muminki" takie jak kaja godek.
O kurwa, ale się zesrałeś, biedactwo.
A z takiej relacji rodzą się "muminki" takie jak kaja godek.
O już się urażona znalazła. To że masz cipę to nie oznacza, że musisz być lewaczką, nikt ci o tym nie powiedział?
Antifiarz. Pchlarz rucha kota w dupę, a ten wysrywa lewaka sodomitę, z parciem na ochronę zwierząt (tych z chwytnymi kciukami i bez). Tja, to by pasowało, bo przecież oni nie mogą pochodzić od ludzi.
Nie zesraj się. To że ty tak powstałeś to jeszcze nie reguła
to co musialo twoja stara wyruchac ze taki zjeb sie urodzil ? na gowno siadla ? idz ojebac dla karakana peto bity celu
Haha, nie zgadłeś. Ojciec katolik, matka katoliczka, twój koszmar. Jak każdego parchatego wysranego przez kota lewackiego cwelika
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów