📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Historia autentyczna; moja jedna znajoma była świadkiem właśnie takie sytuacji i z rumieńcem na twarzy głośno sie zastanawiała co sie z tego zrodzi...
Halman napisał/a:
Historia autentyczna; moja jedna znajoma była świadkiem właśnie takie sytuacji i z rumieńcem na twarzy głośno sie zastanawiała co sie z tego zrodzi...
To jak zastanawiać się co się wykluje ze spółkowania beduina z kozą.
Halman napisał/a:
Antifiarz. Pchlarz rucha kota w dupę, a ten wysrywa lewaka sodomitę, z parciem na ochronę zwierząt (tych z chwytnymi kciukami i bez). Tja, to by pasowało, bo przecież oni nie mogą pochodzić od ludzi.
to są psy ... dlatego dziwi mnie że tyle osób mieszka z nimi w domach ... zoofile pierdolone które gówna nie potrafią zbierać ... po nocach z nudów pierdolicie się z psami ? jesteście chorzy i śmierdzi u was w domach
Kriski napisał/a:
To jak zastanawiać się co się wykluje ze spółkowania beduina z kozą.
Jak to co ? Imigrant.
psy to takie ruchacze
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
I nonszalancko odchodzi osamotniony
janlew napisał/a:
Antifiarz. Pchlarz rucha kota w dupę, a ten wysrywa lewaka sodomitę, z parciem na ochronę zwierząt (tych z chwytnymi kciukami i bez). Tja, to by pasowało, bo przecież oni nie mogą pochodzić od ludzi.
to co musialo twoja stara wyruchac ze taki zjeb sie urodzil ? na gowno siadla ? idz ojebac dla karakana peto bity celu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów