📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Halman są skuteczniejsze metody u bogatszych pedofilów
m.joemonster.org/filmy/103401
m.joemonster.org/filmy/103401
hahaha, dobre! aż sobie pozwoliłem to tutaj wkleić;
Halman napisał/a:
hahaha, dobre! aż sobie pozwoliłem to tutaj wkleić;
Rozkurwiajo koronowirusa i przy okazji domy ministrantów co snikersa nie docenili
Rozjebie napisał/a:
Gdyby to był mój dron, to bym mentalnie przeniósł sie do średniowiecza, upolował te kurwę, ugotował i zjadł
Zbyt słabe nagranie aby znaleźć gościa. Do tego nawet jakbyś do niego dymił to podczas takiej imprezy miałby za sobą cały swój klan i jeszcze pare z którymi się kumplują. Dostałbyś wpierdol.
Thunder w wersji średniowiecznej :d zajebiste
TrissMerigold napisał/a:
Zbyt słabe nagranie aby znaleźć gościa. Do tego nawet jakbyś do niego dymił to podczas takiej imprezy miałby za sobą cały swój klan i jeszcze pare z którymi się kumplują. Dostałbyś wpierdol.
Ta jasne... Gandalf to mój dobry ziomek, dzwonie po niego i tyle w temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów