18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
defcon1 2013-07-27, 15:49 2
Zawsze kiedyś chciałem się tak odpierdolić i zobaczyć taką galę na żywo, z zajebistymi suczkami i szampanem za 500 dolców butelka. Ale mogę co najwyżej się najebać igristojami ...
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-07-27, 15:54 23
Zgłoś
q................5 2013-07-27, 16:02 2
Nie dyskutujcie, dajcie im "fapować" tym gównem na głównej. Swoją drogą to już trzeba być na serio pojebanym żeby takim gównem się podniecać. Może ban na redtube mają?
Zgłoś
Rolijng 2013-07-27, 16:12 7
@up
... nie zesraj się, idź na siłę narzekać gdzie indziej
Zgłoś
nordland88 2013-07-27, 16:13
Mogłaby mnie kąsać i ssać do woli....
Zgłoś
TomdeX 2013-07-27, 16:32 11
Bad_Motherfucker napisał/a:

Obrazek

Powodzenia...

Życie jest sadistic.
Zgłoś
leszkowiecki 2013-07-27, 16:51
TomdeX, co ty narobil chopie, ja to mom zona i dzieciaki.
Zgłoś
tranzystor 2013-07-27, 17:39 2
sard napisał/a:

Chłopie do przez tyle lat życia do kogo żeś trzepał jak nie do zajebistej Kate Obciślak Beckinsale?!!!

Może poprostu ma prawdziwą kobietę?
Zgłoś
grzechu86tonie 2013-07-27, 17:40 3
i gdzie ta napiekniejsza bo ogladalem i nic
Zgłoś
JarekBestia 2013-07-27, 18:12 2
40 letnia 20 latka
Zgłoś
Plecionkarz 2013-07-27, 18:27
To się powinno nazywać złote pejsy, sami żydzi w tej ich kinematografii.
Zgłoś
wajnona 2013-07-27, 18:37 3
Nie mogę powiedzieć, że się nie prezentowała pięknie, bo naprawdę robi wrażenie gdy się na nią na tej gali patrzy - anioł, nie kobieta.

Tak jednak wygląda bez makijażu - jak każda normalna kobieta, nie brzydka broń Boże, ale też nie urwanie głowy. Oto jak łatwo można oszukać ludzkie oko skrzynką kosmetyków
Zgłoś
maxim1 2013-07-28, 10:40 1
Ale uśmiech zajebisty

Zgłoś
Gabi69 2013-07-28, 12:14
TomdeX napisał/a:

Powodzenia...

No wczoraj miałam lepsze ruchanie ;x
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów