📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zawsze kiedyś chciałem się tak odpierdolić i zobaczyć taką galę na żywo, z zajebistymi suczkami i szampanem za 500 dolców butelka. Ale mogę co najwyżej się najebać igristojami ...
Nie dyskutujcie, dajcie im "fapować" tym gównem na głównej. Swoją drogą to już trzeba być na serio pojebanym żeby takim gównem się podniecać. Może ban na redtube mają?
Mogłaby mnie kąsać i ssać do woli....
TomdeX, co ty narobil chopie, ja to mom zona i dzieciaki.
sard napisał/a:
Chłopie do przez tyle lat życia do kogo żeś trzepał jak nie do zajebistej Kate Obciślak Beckinsale?!!!
Może poprostu ma prawdziwą kobietę?
i gdzie ta napiekniejsza bo ogladalem i nic
40 letnia 20 latka
To się powinno nazywać złote pejsy, sami żydzi w tej ich kinematografii.
Nie mogę powiedzieć, że się nie prezentowała pięknie, bo naprawdę robi wrażenie gdy się na nią na tej gali patrzy - anioł, nie kobieta.
Tak jednak wygląda bez makijażu - jak każda normalna kobieta, nie brzydka broń Boże, ale też nie urwanie głowy. Oto jak łatwo można oszukać ludzkie oko skrzynką kosmetyków
Tak jednak wygląda bez makijażu - jak każda normalna kobieta, nie brzydka broń Boże, ale też nie urwanie głowy. Oto jak łatwo można oszukać ludzkie oko skrzynką kosmetyków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów