📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Jak się nazywa ta pani
Chłopie do przez tyle lat życia do kogo żeś trzepał jak nie do zajebistej Kate Obciślak Beckinsale?!!!
O ja pierdziu, sadistic na najwyższych lotach widzę. Co to tu robi?
urocza dziewoja
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
widziałem piękniejsze wczoraj na mieście i do tego bez tej tony błyskotek i makijażu
Pewnie podobnie by się uśmiała, gdyby zobaczyła mojego freda
jest ładna ale nie "najpiękniejsza"... czy wy naprawdę nie widzieliście piękniejszych kobiet?
MonroeHutchen napisał/a:
widziałem piękniejsze wczoraj na mieście i do tego bez tej tony błyskotek i makijażu
HiHtitmamnan napisał/a:
jest ładna ale nie "najpiękniejsza"... czy wy naprawdę nie widzieliście piękniejszych kobiet?
Właściwie to nie ma o czym dyskutować. Nikt nie twierdzi, że ma być najpiękniejsza dla ciebie, wszystkich, czy kolegi co spotkał "piękną" pod Żabką. Ale śmiem stwierdić, że niewiele kobiet ma tyle seksapilu, angielski akcent, oxfordzkie wykształcenie i wygląda tak dobrze w jej wieku, pozostając naturalnymi + gra w filmach, które mi się podobają.
watch?v=C7THdY6To1M
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów