📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie za bardzo pamiętam ale chyba nie zaruchał więc nie działa
@up przy osobowości Monka, wątpie, że zaruchał w ogóle. Nie byłoby dziwne gdyby nawet Trudy nie szarpnął ;D
@up @@up Te ale od Monka to wy się odpierdolcie, całe dzieciństwo go oglądałem.
wolu93 napisał/a:
@up przy osobowości Monka, wątpie, że zaruchał w ogóle. Nie byłoby dziwne gdyby nawet Trudy nie szarpnął ;D
Jemu sie pojebalo w głowie jak mu żona zmarła, wiec stwierdzam że ruchał.
Brudny islamski chuj w dupę każdemu co wrzuca materiał na sadolowy player a jeszcze do ryja tym co odpowiedzialni są za to że chodzi to kurwa jakby chciało a nie mogło. I wasze warny są dla mnie jak owad - koło chuja mi to lata.
siwybis napisał/a:
I wasze warny są dla mnie jak owad - koło chuja mi to lata.
To może wreszcie się umyj.
@up
Ja nie oglądałem, ale coś tam kojarzę jego pedanctwo. Swoją drogą, tą scenę bym chętnie obejrzał do końca, ma ktoś jakieś info?
Ja nie oglądałem, ale coś tam kojarzę jego pedanctwo. Swoją drogą, tą scenę bym chętnie obejrzał do końca, ma ktoś jakieś info?
,,Pierwszy odcinek wyemitowano 12 lipca 2002 roku w USA Network a ostatni 4 grudnia 2009 roku w tej samej stacji. W Polsce pierwszy sezon pojawił się w Canal+ 3 kwietnia 2003."
GIMBA
kolarz_12 napisał/a:
@up @@up Te ale od Monka to wy się odpierdolcie, całe dzieciństwo go oglądałem.
czyli chyba koleszko w chuja poleciałeś ze swoim wiekiem rejestrując się na sadisticu...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów