📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nie podpisali też farbowanych włosów ^^ i to dokładnie tak jak ma ta dziewczyna... grzyweczka blond reszta brąz/czarna
hubSSon napisał/a:
jak ja nosze łańcuch to jestem emogirl?
jak nosisz dodatkowo przedszkolne papcie (koniecznie różowo czarne) i pełno naszywek z trupimi czachami to tak ^^
ahm czyli chłopców nie dotyczy to ok:D papci nie posiadam, wczoraj wyrzuciłem :<
Dużo mi brakuje jeszcze :/
a mi się conversy podobają )
Łańcuch okazjonalnie Ale kolczyk w wardze to sie zgadza To chyba nie robi jeszcze ze mnie emo ? Powiedzcie ze nie ! ?
Do emoboya się zgadzam. Ale to emogirl już mniej. Jest taki gatunek muzyczny, co się zwie "Jrock" i laski słuchające go ubierają się dość podobnie do tej emogirl minus ciżemki. Kolorowe włosy, czaszkowe motywy, korony i krzyże germańskie. Łańcuchy, piercingi wokoło ust itp. Często właśnie "Jrockowcy" są wyzywani od emo na ulicy. Zresztą to jest temat rzeka. Emo zapożyczyło sobie większość detali z różnych subkultur i dlatego oldschoolowcom się dostaje po dupie. Masz arafatkę od 10lat? Co z tego! Jesteś emo, bo emo takie nosi. Stereotypy, opinie... Eh.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów