📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety jestem słaby z angielskiego ale lubię oglądać cycki. Piwo
Wreszcie jakiś poradnik Już nie będzie- fajne cycki tylko szkoda że sztuczne- choć naturalne
co do odległości między podbródkiem a sutkami- głupio wyglądałoby podejście z calówką czy metrówką i mierzenie odległości
co do odległości między podbródkiem a sutkami- głupio wyglądałoby podejście z calówką czy metrówką i mierzenie odległości
na chuj sprawdzać czy sztuczne? cycki to cycki , zawsze są doskonałe!
Prawda jest taka, że u nas w realnym świecie (a nie w waszym fap folderze) sztuczne cycki trafić to jeden na milion. No chyba ze w hameryce, tam to co drugi cycek spod cyrkla
chuj mnie obchodzi czy laska ma prawdziwe czy sztuczne cycki ?? Mają wyglądać a nie nosić na sobie metke oryginalnosci, no chyba, ze jest to moja kobieta, wtedy mnie to zaczyna w jakims stopniu interesowac ale wtedy to chyba nie potrzebuje tego darmenego "poradnika".
Niеbieski napisał/a:
Masz lekarza w rodzinie?
Nie mam, miałem raz okazję sprawdzić czy jest różnica.
Gówno prawda, teraz robią takie implanty, że się nie połapiecie. Oglądałam kiedyś program o operacjach plastycznych w Argentynie bodajże, gdzie operują się już nawet 15- latki i organizowane są nawet wybory miss więzienia. Ale do rzeczy, produkowane są już takie implanty, które prawie niczym nie różnią się od zwykłej piersi. To znaczy w dotyku są niemal tak samo miękkie, a kształt piersi można sobie wybrać. Mogą być "łezki" albo "bombki" jak kto woli. Aha i nie robi się już od dawna wstawiania implantów poprzez sutki, to stara metoda i prawie już nieużywana.
Zapomniałam dodać, że są jeszcze dwie metody wstawiania implantu, pod mięsień piersiowy i pod skórę. Jeśli babka ma implant pod mięśniem, to trzeba by mieć chyba usg w palcach żeby to wyczuć.
Zapomniałam dodać, że są jeszcze dwie metody wstawiania implantu, pod mięsień piersiowy i pod skórę. Jeśli babka ma implant pod mięśniem, to trzeba by mieć chyba usg w palcach żeby to wyczuć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów