Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maderfakermen 2013-02-09, 0:28
Znajdźcie swoje miasto.

antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/video/warszawa.htm
Zgłoś
KomentującyPanicz 2013-02-09, 1:34 15
Jak rozpoznac? Wystarczy gaz do dechy, a tajniak sam sie wyda...
Zgłoś
decode21 2013-02-09, 7:00 3
Tak zwane nowe "Tuskobusy".
Zgłoś
bloodwar 2013-02-09, 8:08 3
Łatwo rozpoznać bo kazdy ma "CW" na końcu tablicy rejestracyjnej (dla niedomyślnych: CW to skrót o CWel
Zgłoś
r................o 2013-02-09, 9:50 9
Żal.
Skoro tak się fotoradarów boicie i przyjęcia na klatę mandatu jeśli złamaliście prawo to jak wy kurwa na Harda wchodzicie?
Pussies.

P.S Jebać tuska.
Zgłoś
S................x 2013-02-09, 11:14 20
ru_ziolo napisał/a:

Żal.
Skoro tak się fotoradarów boicie i przyjęcia na klatę mandatu jeśli złamaliście prawo to jak wy kurwa na Harda wchodzicie?
Pussies.

P.S Jebać tuska.

Nie o to chodzi, że ktoś się boi.
Z czegoś trzeba żyć. Jak ktoś żyje między innymi z tego, że bardzo dużo jeździ, to musi łamać chore przepisy w tym jebniętym państwie, żeby nie spędzić całego życia w samochodzie.
Zgłoś
Lares86 2013-02-09, 11:39 1
Ja mam wyjebane na mandaty. Ja ich po prostu nie płace i tyle. Mogą mi naskoczyć.
Zgłoś
gregor40 2013-02-09, 11:47 5
Slonx napisał/a:

Nie o to chodzi, że ktoś się boi.
Z czegoś trzeba żyć. Jak ktoś żyje między innymi z tego, że bardzo dużo jeździ, to musi łamać chore przepisy w tym jebniętym państwie, żeby nie spędzić całego życia w samochodzie.

Spoko, zapierdalaj dalej, to Twoje życie w samochodzie będzie nader krótkie. Tylko zrób przysługę państwu i rozjeb się sam i skutecznie bo zasiłek pogrzebowy << kosztów leczenia.

Jeszcze suchar:
- Co mają wspólnego saperzy i przedstawiciele handlowi?
- Nie muszą być dobrzy - musi być ich dużo.
Zgłoś
damian_tcv 2013-02-09, 11:49 2
Lares86 napisał/a:

Ja mam wyjebane na mandaty. Ja ich po prostu nie płace i tyle. Mogą mi naskoczyć.

Mój sąsiad też miał wyjebane, tydzień temu mu tv i szafe do busa pakowali
Zgłoś
Black Snake 2013-02-09, 12:02 10
Rozpierdalają mnie cipy wlekących się i uważające, że każdy kto jedzie szybciej od nich jest debilem -.- Kurwa w Niemczech na autobanie możecie się spotkać z ludźmi jeżdżącymi 200-300km/h i nikt się ich nie czepia. Mogą sobie na to pozwolić bo Niemcy to normalne państwo, które nie szuka tylko zysków z ludzi. Zrobili normalne jezdnie, cipy jak wy nie wleką się lewym pasem. No, ale w Polsce na autostradzie 140km/h i co chwila ograniczenia do 90 i pizdeczki jadące 70. A żeby was kiedyś tir skasował jak będziecie lewy pas blokować. Najlepiej na dwujezdniowej na czołówkę.
Zgłoś
icek Berg 2013-02-09, 12:26 2
Black Snake napisał/a:

Rozpierdalają mnie cipy wlekących się i uważające, że każdy kto jedzie szybciej od nich jest debilem -.- Kurwa w Niemczech na autobanie możecie się spotkać z ludźmi jeżdżącymi 200-300km/h i nikt się ich nie czepia. Mogą sobie na to pozwolić bo Niemcy to normalne państwo, które nie szuka tylko zysków z ludzi. Zrobili normalne jezdnie, cipy jak wy nie wleką się lewym pasem. No, ale w Polsce na autostradzie 140km/h i co chwila ograniczenia do 90 i pizdeczki jadące 70. A żeby was kiedyś tir skasował jak będziecie lewy pas blokować. Najlepiej na dwujezdniowej na czołówkę.

Coś chyba pierdolisz mój drogi...

Pracuję w Niemczech i jeżdże po ich autostradach i co ?
Kiedy gonię 160 bardzo rzadko ktoś mnie wyprzedza.
Więc nie wiem gdzie widziałeś kogoś jadącego 200 - 300
Aha autobaHn a nie autoban

...Nie szuka zysków z ludzi... tak kraina mlekiem i miodem płynąca

A co do reszty się zgodzę
Zgłoś
Abgda 2013-02-09, 12:26
ru_ziolo napisał/a:

Żal.
Pussies.

P.S Jebać tuska.

Ja po prostu nie zgadzam się z kodeksem drogowym. Dlatego wolę być cwany (czyt. mieć szczęście).

P.S Popieram.

icek Berg napisał/a:

Kiedy gonię 160

Chyba o to chodziło @Black cośtam. Spróbuj w Polsce pociśnąć 160 hm/h, nawet na drogach zdatnych do takiej jazdy, to zaraz leming Cię będzie wytykał palcem od idiotów. Ograniczenia są bezsensowne. Czasem na drogach, gdzie się 30 km/h nie da jechać, bo można koło urwać, ograniczenie jest do 60. Gdzie tu sens?
Zgłoś
avox 2013-02-09, 12:27 1
no fajnie, łatwo taki samochód rozpoznać idąc pieszo czy jadąc na rowerze, ale zanim dostrzeżemy głowicę czy antenki na dachu jadąc chociażby 70-80 km/h to już mamy zdjęcie zrobione... Raczej wiedza jak wygląda samochód z fotoradarem nie uchroni nikogo z sadoli przed mandatem
Zgłoś
b................e 2013-02-09, 12:29 1
Po co rozpoznawać? Wystarczy jeździć z głową i tak jak należy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem