📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Hahahaha....... Może w końcu nauczy się jeździć a nie Ale szkoda trochę autka :/
Chuj z autkiem, widać że hamowanie to dla nich trudna sztuka, kierowca pizduś, nie mógł poczekać i się wyrwał. Palant powinien doznać jakiś poważnych obrażeń, wtedy był bym usatysfakcjonowany, chuj popierdolony, w Polsce takich zajebanych kurw nie brakuje.
Linekk, co Ci się stało?
Linekk, że udzielił Ci się styl niektórych użyszkodników.
Agaliarept, no co Ty, a nie widziałeś innych moich(starszych) komentarzy w tematach "drogowych"?
nie
Cytat:
nie
Aha, po prostu na debili(w ich mniemaniu mistrzów kierownicy) mam takie zdanie, a nie inne.
A przy okazji Linekk, to prawda że mają od nowego roku dowalić VAT na kursy prawka? Od 3 lat nie mogę uzbierać żeby zacząć kurs a tu ma znowu podrożeć :/
Link do źródła - gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091020/AUTO/288781122
Link do źródła - gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091020/AUTO/288781122
I tatusiowy dodge rozdupcony...
smk666 napisał/a:
Od 3 lat
Nie przejmuj się tym teraz, jak zaczniesz za jakieś 5 lat to może się jeszcze dużo zmienić.
ksionc777 napisał/a:
I tatusiowy dodge rozdupcony...
mmmm VIPERek mmmm
ale chyba nie taki nowy
jak juz rozwalac cos to najlepiej Mustanga i to absolutnie nowego do tego z manualna skrzynia biegow a wszystko to w Unii Amerykanskiej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów