Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Którzy jednak zarabiają trzykrotność twojej wypłaty... Wybudują dom bez kredytu, i nie patrzą na ceny w sklepach, ale ty zapewne wolisz jebac za najniższa krajowa i na wszystkich chuje wieszać ze po 15 - tym musisz żreć trociny
To jak dużo zarabiasz na tym jeżdżeniu, że aż czujesz się tak okropnie bogaty?
Gdzie ten wiewiór z ujemnym IQ, co twierdzi że każdy idiota może być kiermanem, tu masz przykład jak idioci kończą... Choć ten pewnie jeszcze wróci...
Wróci ale na hardzie
99%z nas ma płacone diety bez względu jak długo danego dnia pracuje, może stać cały dzień, ja tam szanuje wszystkich tylko ciebie mam za nic, swoją drogą z kad ta nienawiść do kierowców, czyżby wam tatusiowie z tirówkami uciekli
Twoja ortografia jest dowodem na to jakimi debilami jesteście.
Mam nieprzyjemność nadzorować w pracy 250 malpoludzi w postaci diotów kierowców ciężarówek.
Kierowca tira nie potrafi wypełnić nawet testu z zasad bhp. Nawet jak dyktujesz kretynowi odpowiedzi to i tak źle zaznaczy.
Trzeba później poprawiać po kałmuku, żeby kwoty się zgadzały.
Kierowca ciężarówki to większy debil niż kreskowy na budowie.
PS. debil za mocną kontrę zrobił
Którzy jednak zarabiają trzykrotność twojej wypłaty... Wybudują dom bez kredytu, i nie patrzą na ceny w sklepach, ale ty zapewne wolisz jebac za najniższa krajowa i na wszystkich chuje wieszać ze po 15 - tym musisz żreć trociny
BU hahahahahahaha
Ty kurwa nie patrzysz na ceny w sklepach ?
To jest pierwsze na co patrzysz...
Sióstka "spsiodu i co weekent w domu" ...>
A kurwa żresz paprykarz i pasztet z biedronki przez 3 tygodnie żeby potem kupić "balantajnsa" i się pochwalić ile to kierowca nie zarabia... raz na miesiąc w domu...
Kurwa...
190-200h pracy w miesiącu za 2600zł pensji.. (nie kurwa frajerze - rozliczenie podróży służbowej to nie zarobek)
CHyba że jesteś typowym śmierdzącym żulem któremu 2€ na prysznic szkoda... żeby więcej do domu przywieźć...
Dewej kurwa synek podyskutujemy ile "zarabiasz"
Trzykrotność ?
Ile masz na umowie ?2600 czy 2200zł brutto ?
Reszta to masz kurwa diety głabie i ryczałty noclegowe (po "waszemu" trakerskiemu - delegacje)
Ile łajzo żarcia zabierasz na 3 tygodnie w trasę ? Co ?
Chuj z tego że w zębach do dom u przynosisz 6000-7000zł jak twoja stara musi najpierw słoików nagotować pół tony żebyś miał co żreć przez 3 tygodnie .
"siósta z psiodu i co łikent w domu" ?
Pokaż plik cyfrowy ze swojej karty - pokaż kurwiu umowę o pracę którą masz i regulamin wynagradzania (tudzież obwieszczenie)
Pokaż łajzo ile żarcia ładujesz do auta (konserwy pasztety, ziemnioki, ryż makaron i butlę gazową)
Za trzytygodniowy biwak 6000zł ?
I jeszcze spanie w budzie i szczanie do butelki...
Podaj mi tylko NIP firmy w której pracujesz a powiem ci ile zarabiasz....
Misiu zezowaty...
Pierdolisz jak potłuczony pies na autostradzie....
Pozdrowienia z PIP
Przy każdej kontroli każdej firmy tranportowej wychodzi dokładnie to samo
Chcecie wiedzieć ile zarabia kierowca w danej firmie ?
Dajcie NIP firmy to wam powiem ;D
BU hahahahahahaha
Ty kurwa nie patrzysz na ceny w sklepach ?
To jest pierwsze na co patrzysz...
Sióstka "spsiodu i co weekent w domu" ...>
A kurwa żresz paprykarz i pasztet z biedronki przez 3 tygodnie żeby potem kupić "balantajnsa" i się pochwalić ile to kierowca nie zarabia... raz na miesiąc w domu...
Kurwa...
190-200h pracy w miesiącu za 2600zł pensji.. (nie kurwa frajerze - rozliczenie podróży służbowej to nie zarobek)
CHyba że jesteś typowym śmierdzącym żulem któremu 2€ na prysznic szkoda... żeby więcej do domu przywieźć...
Dewej kurwa synek podyskutujemy ile "zarabiasz"
Trzykrotność ?
Ile masz na umowie ?2600 czy 2200zł brutto ?
Reszta to masz kurwa diety głabie i ryczałty noclegowe (po "waszemu" trakerskiemu - delegacje)
Ile łajzo żarcia zabierasz na 3 tygodnie w trasę ? Co ?
Chuj z tego że w zębach do dom u przynosisz 6000-7000zł jak twoja stara musi najpierw słoików nagotować pół tony żebyś miał co żreć przez 3 tygodnie .
"siósta z psiodu i co łikent w domu" ?
Pokaż plik cyfrowy ze swojej karty - pokaż kurwiu umowę o pracę którą masz i regulamin wynagradzania (tudzież obwieszczenie)
Pokaż łajzo ile żarcia ładujesz do auta (konserwy pasztety, ziemnioki, ryż makaron i butlę gazową)
Za trzytygodniowy biwak 6000zł ?
I jeszcze spanie w budzie i szczanie do butelki...
Podaj mi tylko NIP firmy w której pracujesz a powiem ci ile zarabiasz....
Misiu zezowaty...
Pierdolisz jak potłuczony pies na autostradzie....
Pozdrowienia z PIP
Przy każdej kontroli każdej firmy tranportowej wychodzi dokładnie to samo
Chcecie wiedzieć ile zarabia kierowca w danej firmie ?
Dajcie NIP firmy to wam powiem ;D
Ja tylko od siebie dopierdole.
A poza twoimi zarobkami, to przez 4 tygodnie ktoś Ci pewno żonkę dyma, gdy Ciebie nie ma, a potem jak wchodzisz do domu to rogami sufit rozwalasz.
BTW. jak jesteś w pipie, możesz mi wytłumaczyć, dlaczego Januszom musicie swoje kontrole uprzedzać? Ile razy widziałem że byliście, to za każdym razem Janusz wiedział wcześniej i się zabezpieczał (np w jednej firmie zaspawał blachą wejście do wielkiego pomieszczenia w którym myli karczerem detale metalowe. Całe zagrzybione tak, że jak się wchodziło to czuć było odór grzyba.
Chuj w dupę z takimi kontrolami
W. jak jesteś w pipie, możesz mi wytłumaczyć, dlaczego Januszom musicie swoje kontrole uprzedzać? Ile razy widziałem że byliście, to za każdym razem Janusz wiedział wcześniej i się zabezpieczał (np w jednej firmie zaspawał blachą wejście do wielkiego pomieszczenia w którym myli karczerem detale metalowe. Całe zagrzybione tak, że jak się wchodziło to czuć było odór grzyba.
Chuj w dupę z takimi kontrolami
Bo wtedy dziad ma czas na skompletowanie wszelkich dokumentów - a wszystkie dane dotyczące pracowników (kierowców) i tak są w sposób nieusuwalny zapisane na karcie kierowcy... więc janusz może zaspawać drzwi i spalić dokumenty.. a na kartach kierowców pliki i tak będą...
Wcale nie musimy uprzedzać o kontroli.
Inspektor może tak po prostu wejść do firmy pokazać legitkę i powiedzieć - zaczynam kontrolę.
I chuj... Tylko co z tego jak nie ma osoby właściciela lub upowaznionej do reprezentacji spółkiczy przedsiębiorstwa ?
nie ma obowiązku trzymania dokumentów pracowniczych w siedzibie firmy - rozliczeniem pracowników może zajmować się zewnętrzna firma/jakieś biuro rachunkowe czy coś - wtedy co ? mam siedzieć w firmie i czekać na dokumenty ? No niby tak... a co jeśli rozlicza to firma z drugiego końca polski ?
To jeden przykład.
Musisz wiedzieć że PIP to nie jest instytucja która ma za wszelką cenę DOPIERDOLIĆ przedsiębiorcy karę.. ale ma działać na korzyść pracowników.
I tak na przykłąd w transporcie jeżeli jakiś janusz dziad źle rozlicza kierowców (robi ich w chuja mówiąc krótko bo jakiegoś składnika nie płaci) to największą karą jest dla niego wyrównanie wynagrodzeń, wraz z odsetkami za okres nieprzedawniony (3 lata wstecz)
Teraz sobie policz.. żę taki janusz dziad nie płąci kierowcy średnio po 400-600zł miesięcznie....
A ma tych kierowców np 20...
20x36 = 720....
720 x 500zł....
Jest hajs nie ?
A to dopiero połowa kary...>
teraz musi iść do zusu.. i Urzędu skarbowego i zapłacić należne składki....
sz wiedzieć że PIP to nie jest instytucja która ma za wszelką cenę DOPIERDOLIĆ przedsiębiorcy karę.. ale
Nie mówię wcale o dopierdalaniu. Ale to jest farsa, że są skandaliczne warunki pracy w wielu firmach, a wy jakieś gówno musicie odpierdalać, za każdym razem. Zamiast wjechać z buta i podbiec do pierwszego pracownika i powiedzieć czemu nie nosisz maski przeciwpyłowej przy szlifowaniu metalowych rzeczy ? I czekać na szefa, żeby mu dojebać karę.
Ale z tego co zrozumiałem, jesteś od tirowców. Więc pewnie z ludźmi od fabryk nie masz do czynienia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów