📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Po bożemu
Obrazek z gry: Amnesia: Mroczny Obłęd (jeden z najstraszniejszych horrorów w histori gier PC, jest nawet potwierdzony przypadek śmiertelny w USA spowodowany zawałem serca). Przedstawia jedną z najokrutniejszych śmierci w średniowieczu. Popularne również było wieszanie ludzi z tyłu za ręce (tak jak zapina się kajdanki z tyłu) i podnoszenie do góry z kilkunasto kilogramowym obciążnikiem na nogach. "Sadyści" byli od zawsze...
Weź daj mi spokój.
No pewnie. Najłatwiej manipulować hieny. Poświęćcie 5 min, na dowiedzenie się skąd jest ten obrazek.
chyba im bliżej do sadoli niż katoli
mikEWrona napisał/a:
Kuurwa jak tak kiedys robili to ja dziekuje
nadal tak robią, meksykańskie kartele
Nie wiem czemu w obrazku jest akurat odniesienie do katolików, ale jako przedstawiciel tej grupy moge tylko powiedzieć, że ja tak nie rżnę chociaż nie wiem jak inni, nie będę się wypowiadał za wszystkich.
Ale co do najeżdżania na wierzących - jestem gotowy na konstruktywny dialog, jeśli komuś przeszkadzają katole (bo taka obecnie panuje moda) to proszę pisać, śmiało
Ale co do najeżdżania na wierzących - jestem gotowy na konstruktywny dialog, jeśli komuś przeszkadzają katole (bo taka obecnie panuje moda) to proszę pisać, śmiało
Defect, mnie, osobie wierzącej przeszkadzają katole i księża pedofile. Możesz coś zrobić z nimi, czy dialog nie będzie konstruktywny?
Takie scenki jak z tego obrazka były robotą protestantów (w przeważającej większości), uczcie się hołoto, bo w życiu poznacie jedynie pogardę z powodu waszej ignorancji. Kolejna ofiara losu, która nadaja na katolików, choć w dupie był i gówno widział.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Tak karano pedałów w średniowieczu.
Co to kurwa za moda na bycie ateistą? To, że jest się kurwa tępym debilem, który łyka bez przemyślenia to co mówią inni, bo to modne, nie robi z nikogo ateisty. Ba! nie robi nawet antyklerykała! To, że się boicie, żeby nie być identyfikowanym z moherami naprawdę nie czyni z Was ateistów.
Banda kurwa debili.
Co do obrazka - kolejny ze średniowiecznych mitów, pewnie w palenie czarownic też wierzycie.
Co to kurwa za moda na bycie ateistą? To, że jest się kurwa tępym debilem, który łyka bez przemyślenia to co mówią inni, bo to modne, nie robi z nikogo ateisty. Ba! nie robi nawet antyklerykała! To, że się boicie, żeby nie być identyfikowanym z moherami naprawdę nie czyni z Was ateistów.
Banda kurwa debili.
Co do obrazka - kolejny ze średniowiecznych mitów, pewnie w palenie czarownic też wierzycie.
A tak na marginesie ten obrazek to raczej fantazja artysty, skoro używali do tego tylko piły do drewna a ta babka wisiała na sznurkach, więc jak musiało wyglądać to cięcie pewnie latała od lewej do prawej, więcej jebania niż pożytku - mało praktyczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów