📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda pedalsko jak reklama tmobile albo gorzej, anegdota o autobusie, gdzie wszyscy klaskają na koniec.
ja znam lepszy sposób
– Jesteś pan ostatnim chamem, mendą, jełopem! Masz pan mniej mózgu od Niemrawego! I w ogóle ja pana... Dymam cię, chamie jeden!
– Jesteś zwolniony...
– Gówno! Sam się zwalniam!
– Jesteś pan ostatnim chamem, mendą, jełopem! Masz pan mniej mózgu od Niemrawego! I w ogóle ja pana... Dymam cię, chamie jeden!
– Jesteś zwolniony...
– Gówno! Sam się zwalniam!
Nie ma to jak oglądanie filmiku o rzucaniu pracy, mieszkając w kraju w którym roboty nie można znaleźć.
w tle jakiś gościu siedzi i ma słuchawki na uszach, pewnie nawet nie zauważył co się dzieje za jego ;]
ale żeby mieć pięciu niewolników? burżuj...
OjciecDyrektor napisał/a:
ale żeby mieć pięciu niewolników? burżuj...
podobno koleś wygrał w jakiejś loterii to go stać
A ziomek z tyłu słuchawki laptopik wyjebka co się dzieje
AdamsV napisał/a:
Nie ma to jak oglądanie filmiku o rzucaniu pracy, mieszkając w kraju w którym roboty nie można znaleźć.
Głupie pierdolenie. Jak się chce to się znajdzie, ale jak się spodziewasz posady kierownika, 15 zeta na godzinę i własnego biura to się przeliczysz.
@AdamsV: moja poprzednia firma zbankrutowała w styczniu 2011, poprawianie CV zajęło mi tydzień, jednego dnia wysłałem, drugiego zadzwonili, trzeciego miałem pracę.
Po studiach szukając pracy zobaczyłem interesujący "potykacz" przed drzwiami pewnej firmy, wszedłem do środka, pogadałem z kierownikiem i tydzień później* zacząłem pracę (* - bo mi się nie chciało jeszcze do pracy iść )
Więc nie gadajcie, że się nie da.
Po studiach szukając pracy zobaczyłem interesujący "potykacz" przed drzwiami pewnej firmy, wszedłem do środka, pogadałem z kierownikiem i tydzień później* zacząłem pracę (* - bo mi się nie chciało jeszcze do pracy iść )
Więc nie gadajcie, że się nie da.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów