📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zrywki są dla lamusów.
Widać długo wczoraj w nocy męczyliście wzrok , bo ja tam widzę tylko kapok na skuterze. Gość bawi pewnie w innym barze
ehh... Jakoś przypomniała mi się ruda z 'Żar Tropików'.
Zawsze stoi.
Bo klocki wymienia się na czas...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Bo klocki wymienia się na czas...
to jest napęd warp,tyle że ktoś zle zaprogramował
Konstrukt_społeczny napisał/a:
ehh... Jakoś przypomniała mi się ruda z 'Żar Tropików'.
trzepało się,trzepało
Dejdwazlote napisał/a:
Widać długo wczoraj w nocy męczyliście wzrok , bo ja tam widzę tylko kapok na skuterze. Gość bawi pewnie w innym barze
Dokładnie. Skuter nie miał kierownika.
Dzisiaj, specjalnie dla państwa zagra wielka gwiazda SKUTER! How much is the Fish
przecież ona słaba była..;
Słabo to mi się robiło gdy krew z mózgu odpływała gdy na nią patrzyłem. Topowa serialowa niunia początku lat 90. Naturalna, charakterystyczna, z biglem i tyłkiem. Śliczna chłopczyca z ogniem w oczach i pozorną niewinnością.
Panie! co Pan!?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów