📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Erutlev napisał/a:
Jebie mi troszkę fejkiem bo wg. źródła paryż ale jakoś zbyt biało
to oryginalne nagranie pokazujące wszystkich francuskich kibiców w paryżu...
Dlaczego chciałbyś tam czarnych, skoro wszystkie arabie, nigerie, tunezje itp. odpadły?
HAL9000/2 napisał/a:
to oryginalne nagranie pokazujące wszystkich francuskich kibiców w paryżu...
sadystycznie bolesny napisał/a:
Dlaczego chciałbyś tam czarnych, skoro wszystkie arabie, nigerie, tunezje itp. odpadły?
No to skoro widać gdzie zmierza temat to...
Rebeliant_ZPF napisał/a:
@HAL9000/2: A czy o fajny, bo skrócony do samej esencji GIF można prosić?
można...
Oj kurwa w Polsce to byłby dym jakby Ukraincy mieszkajacy u nas zaczeli umieszczać swoje flagi podczas meczu z Polska. Chociaż kto wie na razie siedzą cicho, ale jak im się popuści smyczy...
Jaką kurwa smycz??? Łańcuch z kolczatką kurwa... i to i tak jest zbyt łagodnie.
Jak to stwierdził filozoficzne w komentarzu jeden z wiernych fanów Gazety Wyborczej: "W pierwszym składzie Francuzów wyszło aż pięciu białych i tylko sześciu czarnych zawodników".
banerr napisał/a:
To na bank zdjęcia z Paryża, tylko z białego getta.
Jeśli chcesz zobaczyć gdzie to jest skopiuj cały adres:
google.com/maps/@48.8641068,2.3500843,3a,75y,217h,80.53t/data=!3m6!1e1!3m4!1sW_ivyJGiXQcTyJM7xzv42A!2e0!7i13312!8i6656
2. Dzielnica. Czysta i nadal piękna część Paryża.
bo czarni w tym czasie opierdalaja sklepy z radosci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów