Pewnie szefostwo LOALOA po imprezie....
Ja zawsze jak się napierdole tak do zerwania filmu to zastanawiam się czy ktoś mnie nie nagrał i nie wrzuci tutaj. Zawsze kurwa po takiej imprezie wchodzę na sadola z nożem na gardle
Ja się w zeszłym miesiącu tak nakurwiłem, że obudziłem się na jakiejś wersalce wyjebanej w lesie 40 kilometrów od mojego miasta. Co się okazało to wybrałem się w podróż pociągiem do Torunia i do niego nie dotarłem . Tak, zbierałem materiał dowodowy jak w Kac Vegas. Bilet PKP, zdjęcia na telefonie itp.
A pamiętam jak Cię z dworca głównego wraz z kumplami wytargaliśmy bo odpierdalałeś kankana z jajkami na wierzchu, oswiadczyłeś się automatowi do kawy i odjebałeś i-robota językiem po posadzce twierdząc że komuś się wylało piwo. Stwierdziliśmy że trzeba Cię odizolować a nie chcieliśmy Cię narażać na koszty noclegu i wyjebaliśmy cię w lesie. Tylko ta wersalka mi się nie zgadza, nie wiem któremu leśniczemu podjebałeś. No nie pomogę sorry
A pamiętam jak Cię z dworca głównego wraz z kumplami wytargaliśmy bo odpie**alałeś kankana z jajkami na wierzchu, oswiadczyłeś się automatowi do kawy i odj***łeś i-robota językiem po posadzce twierdząc że komuś się wylało piwo. Stwierdziliśmy że trzeba Cię odizolować a nie chcieliśmy Cię narażać na koszty noclegu i wyj***liśmy cię w lesie. Tylko ta wersalka mi się nie zgadza, nie wiem któremu leśniczemu podj***łeś. No nie pomogę sorry
O... kolejne informacje. Dzięki mordo! :* Buziak
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów