📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Człowiek Widmo
nie wnikam czy ktoś to widział czy nie - moim zdaniem pasuje idealnie.... coś jeszcze??
nie wnikam czy ktoś to widział czy nie - moim zdaniem pasuje idealnie.... coś jeszcze??
@think666
Kolejny kretyn... Film z ktorego zarzuciles cytatem to KOMEDIA i dialog byl zrobiony by rozbawic widza... Ja pierdole, gdzie ja zyje?!
Kolejny kretyn... Film z ktorego zarzuciles cytatem to KOMEDIA i dialog byl zrobiony by rozbawic widza... Ja pierdole, gdzie ja zyje?!
zalamka, po pierwsze primo wzielo sie z dawnych kabaretow, pokazywalo sarkastycznie jak bardzo elyty byly niewyksztalcone.....po 2 primo odsylam do monologu Janusz Gajosa.
youtube.com/watch?v=4LJpTnUWNj8
youtube.com/watch?v=4LJpTnUWNj8
@paco_x
Dlatego tez 'po 1 primo' czy 'po 2 primo' jest niepoprawne... Powinno sie pisac 'po primo', 'po secundo', 'po tertio' itd...
Dlatego tez 'po 1 primo' czy 'po 2 primo' jest niepoprawne... Powinno sie pisac 'po primo', 'po secundo', 'po tertio' itd...
@up
Ciebie w szkole chyba nikt nie lubił co?
- Ej stary, ale masz fajne buty!
- To nie buty! To sandały!
Ciebie w szkole chyba nikt nie lubił co?
- Ej stary, ale masz fajne buty!
- To nie buty! To sandały!
@Griin
film z ktorego think666 zapodal cytat byl zaporzyczony z tekstu Jaroszynskiego.
Wez poczytaj najpierw i nie uswiadamiaj mi rzeczy oczywistych
ja pierdole gdzie ty zyjesz, chyba w Polsce
film z ktorego think666 zapodal cytat byl zaporzyczony z tekstu Jaroszynskiego.
Wez poczytaj najpierw i nie uswiadamiaj mi rzeczy oczywistych
ja pierdole gdzie ty zyjesz, chyba w Polsce
@Griin
zaloze sie ze zalewales sie lzami jak ci pani postawila tylko 4 w szkole
btw chyba brakuje kawalka filmu
zaloze sie ze zalewales sie lzami jak ci pani postawila tylko 4 w szkole
btw chyba brakuje kawalka filmu
Griin, nie chciałem przedłużać tej dyskusji, ale jak widać zawsze znajdzie się jakiś filozof, który na siłę będzie wytykał wszystkie nurtujące go rzeczy. Już tam wcześniej Ci napisali o co chodzi z "po pierwsze primo" itd. więc nie będę się nad tym rozpisywał, skoro sam jedziesz do mnie z "dzieciakiem" to dziwne, że nie zrozumiałeś o co mi chodzi skoroś taki dorosły. Ale nie martw się jeszcze dużo przed Tobą, naoglądasz się filmów, poczytasz trochę, to skumasz.
A teraz coś w Twoim stylu: "Dzieciak chcial zablysnac, ale mu nie wyszlo..."
i na koniec jeszcze
dobra nie przedłużajcie już tej rozmowy bo do niczego nie prowadzi.
EOT.
A teraz coś w Twoim stylu: "Dzieciak chcial zablysnac, ale mu nie wyszlo..."
i na koniec jeszcze
dobra nie przedłużajcie już tej rozmowy bo do niczego nie prowadzi.
EOT.
Pozdrawiam magistrow i profesora oraz siedzacych tu panow z NASA i Hawkinga takze .Jak zescie kurwa tacy inteligentni to po cholere takie glupie dyskusje , porzucajcie sie kupa na podworku. PS. Tlumaczenie motocyklisty fajne kheheheh
@up "Job, czyli ostatnia szara komórka"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów