Polak wie najlepiej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pięknie ukazane stare pokolenie vs młode..
Starzy - pracować uczciwie
Młodzi - kraść
Tak się nam kraj zmienia
Młodzi - kraść
Tak się nam kraj zmienia
koleś w 21 sekundzie bynajmniej nie wie co znaczy słowo bynajmniej
z tą 1:28s chętnie bym hiszpana spróbował
b3mol napisał/a:
Pięknie ukazane stare pokolenie vs młode..
Młodzi - kraść
Tak się nam kraj zmienia
ale o czym ty mowisz. przeciez za komuny kradlo sie nie mniej niz teraz, powiedzial bym nawet ze wiecej bo teraz w kazdym kiblu sa kurki.
poprostu okreslenie "dorobic sie" dla mlodego i emeryta oznacza cos zupelnie innego. zmienily sie czasy, zmienila sie ilosc wydatkow i standard zycia
0:23 Kolejny idiota, który mówi "bynajmniej" tylko dlatego, że "chuj z tym, że nie wiem co to znaczy, ale fajnie brzmi".
Podsuńcie mi pizdę, która to zaczęła to już ja się postaram o materiał na harda.
Podsuńcie mi pizdę, która to zaczęła to już ja się postaram o materiał na harda.
RymOwator napisał/a:
"Nie wiem, jakbym wiedział to bym siedział na Kanarach a nie w Polsce"
No i po chuj spoilujesz.
ale miała cycki
"jak najszybciej", żeby potem stąd spierdolić :C
temu panu w okularkach co mówi o 3 etatach to podziękuje .... pracuj na 3 etaty i załóż rodzinę znajdź czas na sranie i sen on jest kurwa dorobkiewicz i prywaciarz jebany
Jedynie Pan w 1:00 ma racje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów