Polak wie najlepiej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Nie wiem, jakbym wiedział to bym siedział na Kanarach a nie w Polsce"
kurwa co za baby... chuj mnie obchodzi że jesteś na emeryturze nie takie pytanie było...
1:24 najlepszy
1:24 najlepszy
mialbym oferte na dodatkowy zarobek dla tej w niebieskiej kiecce z cycami na wierzchu, co prawda nie tyle ile u jakiegos turasa czy innego brudasa na zachodzie ale pare zl by miala
mare30ks w niebieskiej i to nie sukience to jest tylko facet...
Jak można zadawać takie pytanie ludziom, którzy nie zarobili milionów? Równie dobrze można zapytać niewidomych gdzie lubią jeździć samochodem, czy głuchych o to jaka muzyka ich relaksuje. Litości.
Pożyczyć od babci 500 zł albo zajebać radio, może dwa, sprzedać, kupić bilet do Dublina albo Londynu i choćby bez żadnej szkoły, żyć będziesz na poziomie przeciętnęgo polskiego przedsiębiorcy (tylko bez tych wszystkich zmartwień), wystarczy nie być leniem.
Najlepiej się dorabia na zdrowiu, jutro oddaje nerkę $$$$$
w Polsce trzeba dobrze krasc !
zapytajcie palikota, bo na filozofowaniu to chyba nie bardzo
Dilowanie rąk nie brudzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów