Do wydarzenia doszło w sobote 30 maja w Piotrkowie Trybunalskim. Jadący rowerem 22 letni mężczyzna nie zatrzymał się na czerwonym świetle. Wtargnął na jezdnie pod koła mercedesa. Kierowca mercedesa jest poszukiwany przez policje ponieważ uciekł z miejsca zdarzenia. Rowerzysta z obrażeniami ciała wylądował w szpitalu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, co za idiota bez ułamka instynktu samozachowawczego..
Już jak tak bardzo chciał przejechać na czerwonym, to mógł chociaż spojrzeć czy nic nie jedzie. No ale po co?
Już jak tak bardzo chciał przejechać na czerwonym, to mógł chociaż spojrzeć czy nic nie jedzie. No ale po co?
Nie rozgrzeszam rowerzysty, ale:
Kierowca dojeżdżający do oznakowanego przejścia dla pieszych ma obowiązek zachowania szczególnej ostrożności. Ponadto rowerzysta był widoczny na jezdni przez stosunkowo długi czas.
Kierowca NIE MA PRAWA wjechać na przejście dla pieszych, nawet jeżeli na zielone światło, jeżeli korzystający z niego użytkownicy się na nim znajdują...
Kierowca dojeżdżający do oznakowanego przejścia dla pieszych ma obowiązek zachowania szczególnej ostrożności. Ponadto rowerzysta był widoczny na jezdni przez stosunkowo długi czas.
Kierowca NIE MA PRAWA wjechać na przejście dla pieszych, nawet jeżeli na zielone światło, jeżeli korzystający z niego użytkownicy się na nim znajdują...
mp0011,
Wszystko pięknie, tylko trzeba mieć zawsze w głowie rachunek ja+rower vs 1,5 tony żelastwa.
Wszystko pięknie, tylko trzeba mieć zawsze w głowie rachunek ja+rower vs 1,5 tony żelastwa.
Bardzo dobrze chuj w dupe cyklista, nie wiem czemu rowerzysci jezdza po ulicach a nie po chodnikach. Prosty bilnas co jest powazniejszym zdarzeniem jak rowerzysta 90 kg jadacy 20km/h wpierdoli sie w pieszego czy jak samochod 1,5 tony jadacy 100km/h wpierdoli sie w rowerzyste.
Ale nasi politycy sa za glupi zeby zrozumiec, ze rowerzysci powinni poruszac sie po chodnikach i sciezkach rowerowych i miec zakaz jezdzenia po ulicy.
PS. wiem ze nie o to chodzi w filmie
Ale nasi politycy sa za glupi zeby zrozumiec, ze rowerzysci powinni poruszac sie po chodnikach i sciezkach rowerowych i miec zakaz jezdzenia po ulicy.
Nienawidzę skurwysynów na rowerach którzy jeżdżą po pasach, sam bym chętnie jakiegoś pierdolnął.
JADoktor napisał/a:
Bardzo dobrze chuj w dupe cyklista, nie wiem czemu rowerzysci jezdza po ulicach a nie po chodnikach. Prosty bilnas co jest powazniejszym zdarzeniem jak rowerzysta 90 kg jadacy 20km/h wpierdoli sie w pieszego czy jak samochod 1,5 tony jadacy 100km/h wpierdoli sie w rowerzyste.
E tam, to jest nic, najlepsi są Ci co jeżdzą wszędzie jak im wygodniej tzn. (autentyczna sytuacja) idę sobie chodnikiem widzę ulicą z naprzeciwka jedzie rower, no to olewam i idę dalej chodnikiem a on zamiast się zatrzymać bo ma czerwone(na ulicy) to jeb na pasy(na których było zielone) i metr ode mnie się wpierdolił, mało mnie nie potrącając... pedał zasrany. (Nie mam nic do rowerzystów bo sam lubię jeździć na rowerze, ale jakichś zasad trzymać się trzeba nie?)
P.S. Nie wiem czy zrozumiecie coś z tego bełkotu...
ło skurwysyn jak zapierdalał.. ze 100 ponad miał zgodnie z nowymi przepisami na 3 miechy prawko zabrać dla śmieciucha.
EP48587 zajebista cenzura na tej tablicy
jebnął to jebnął po co drążyć temat. Rowerzysta ma nauczkę następnym razem nie będzie jechał na czerwonym, ups chyba wgl nie będzie jeździł ani chodził XD
Kierowca mercedesa był bez szans zapierdalał zdrowo, na pewno by nie wyhamował (pewnie chciał zdążyć na zielonym to jeszcze przyśpieszył). Rowerzysta debil, selekcja naturalna prędzej czy później go dopadnie - nie miał prawa tam jechać, to przejście dla pieszych jest, powinien prowadzić ten rower.
Własnie z tymi rowerami to jest chore w chuj i powinni dawać mandaty. Nie mówię tu o wszystkich oczywiście ale jak np. jeżdżąc co dnia do roboty muszę przepychać się i wyprzedzać rowerzystów, którzy zapierdalają środkiem drogi no bo mogą, ale chuj z tym, że 2 metry obok mają pierdoloną ścieżkę rowerową po której nie jeżdżą bo chodzą bo niej piesi, którzy ich opierdalają za to, że nią jeżdżą. Ja się pytam, to po chuj te ścieżki rowerowe są robione ? Mnie w podstawówce uczyli, że (można chodzić jako pieszy po ścieżce rowerowej ale jeżeli takowy po niej jedzie to niezwłocznie muszę go pościć bo to jest "jego" droga).
A co do filmiku, no gościu autem zapierdalał solidnie i widać, że nie zamierzał zwalniać, ale te wtargnięcie jeszcze pewnie ze słuchawkami na uszach... Do czego ten świat zmierza robią kurwa te przepisy, prawa, światła, pasy, ścieżki rowerowe, samochodowe dla pieszych kurwa z roku na rok ułatwiają życie człowiekowi, a takie pajacie i tak po swojemu jak by w latach 20 jeździ...
A co do filmiku, no gościu autem zapierdalał solidnie i widać, że nie zamierzał zwalniać, ale te wtargnięcie jeszcze pewnie ze słuchawkami na uszach... Do czego ten świat zmierza robią kurwa te przepisy, prawa, światła, pasy, ścieżki rowerowe, samochodowe dla pieszych kurwa z roku na rok ułatwiają życie człowiekowi, a takie pajacie i tak po swojemu jak by w latach 20 jeździ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów