w dzisiejszym odcinku 'jak to jest zrobione' zajrzymy za kulisy megapodwurkowej produkcji gangstarapu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogólnie fajnie się chłopaki zmówili
Lepiej tak sobie czas zajmować niż kraść , bić itd. ... w sumie nieźle im wyszło
Lepiej tak sobie czas zajmować niż kraść , bić itd. ... w sumie nieźle im wyszło
Nigdy nie zrozumiem tej muzyki i tego stylu...
@up
Widoczenie masz za dużo szarych komórek ;] Jakbyś sie zdebilił to moze i by ci sie podobało
Widoczenie masz za dużo szarych komórek ;] Jakbyś sie zdebilił to moze i by ci sie podobało
Gibają się jak pierdolone rezusy.
zubriO to samo mialem napisać bez kity...
kogit napisał/a:
A więc jakiej Wy muzyki słuchacie Einsteiny?
Stephan "Wheels" Hawking feat. Albert "Brainy" Einstein - So Hard to Get Laid Today
ten chłopek jak jebana małpa w zoo przed dostaniem banana:)orangutan tudzież szympans:)
Na miejscu tego gościa skorzystałbym z przysługującego im w USA prawa i ich odjebał z jakiejś dwururki
nie ma nic "fajniejszego" od białego faceta który chce być czarny
Mogli wydymać to głupią pinde. Może do tego się nadaje, bo rusza się jak spływające gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów