18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lew 2011-03-31, 22:35
jakoś nie widzę by ta metoda była skuteczna
Zgłoś
X................Z 2011-03-31, 22:40
i czym tu sie jarać zwykły mauzer i amunicja wykopana wczoraj... dobry strzelec , padł by na polu bitwy i nie wiedział by co gdzie i jak.
Zgłoś
k................h 2011-03-31, 23:07
Te jebane filmiki na greenscreen zaczynaja mnie juz wkurwiac
Zgłoś
szczurto 2011-03-31, 23:20
Lew napisał/a:

jakoś nie widzę by ta metoda była skuteczna

Proste bo przy predkosci ok 950m/s pocisk po uderzeniu o tafle wody rozpada sie na drobne kawałeczki ktore penetruja wode do najwyżej 40 cm w głąb
Ale filmik fajny :p
Zgłoś
elvese1 2011-04-01, 0:19
ale mi sie ten koles kojarzy z Niko bellic'em z GTA IV , zwlaszcza z tymi swoimi karabinami
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-04-01, 0:55 9
XQWZ napisał/a:

i czym tu sie jarać zwykły mauzer i amunicja wykopana wczoraj... dobry strzelec , padł by na polu bitwy i nie wiedział by co gdzie i jak.

Odezwał się kurwa Rambo pierdolony ... taaak wieeem, Ty to tylko z minigun'a strzelasz ...
Zgłoś
D................a 2011-04-01, 1:45
Nie wiedziałam, że ruski umieją mówić po angielsku! :O
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-04-01, 9:08
DupaZbita napisał/a:

Nie wiedziałam, że ruski umieją mówić po angielsku! :O

ten rusek ma tyle forsy że ja pierdole . Pokazywał kiedyś swoje tereny on tam ma jakieś rancho w USA xd przejebany typ ... może sobie napierdalać do woli bo w promieniu 5 kilometrów nic nie ma .
Zgłoś
b................0 2011-04-01, 10:10
koleś jest po prostu rozpierdalający
Zgłoś
X................Z 2011-04-01, 10:30
WhatsUpMan jakoś nie widzę powodu by sie jarać byle gównem. a ty piszesz ze to takie piękne. pewnie jeszcze z tego powodu miałeś przedwczesny wytrysk. jak masz filmik co ktoś detonuje jakąś bąbę o mocy kilku megaton... w jakimś markecie... to mogło by pasować na to firum a tak.... jesteś załosny
Zgłoś
Tester 2011-04-01, 11:27 1
Ciekawe czy wcześniej zanęcił
Zgłoś
Nvijcov 2011-04-01, 11:52
@XQWZ, twoja wypowiedź to prawdziwa "bąba". "Bąba" o mocy kilku megaton, buahaha. Po co to odpalać w markecie? Postawisz ze 2 kilometry od tego co chcesz wysadzić i efekt będzie ten sam.
Zgłoś
hopbeat 2011-04-01, 12:41
chce takie o, o takie własnie chce..i chuj
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-04-01, 13:37
XQWZ napisał/a:

WhatsUpMan jakoś nie widzę powodu by sie jarać byle gównem. a ty piszesz ze to takie piękne. pewnie jeszcze z tego powodu miałeś przedwczesny wytrysk. jak masz filmik co ktoś detonuje jakąś bąbę o mocy kilku megaton... w jakimś markecie... to mogło by pasować na to firum a tak.... jesteś załosny

Małe pytanko: skąd Ty się kurwa wziąłeś ... ?

Nie, nie mam filmiku z "bąbą" ... nawiasem mówiąc pokaż mi gdzie ja napisałem ze to "takie piękne" ? Napisałem ze ten odcinek wg. mnie jest najlepszy z dotychczasowych. Nie podoba się to wypierdalaj do marketu ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem