📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stonefenix, to się nazywa selekcja naturalna.
@stonefenix
z tego co można wyczytać to stwierdzam że w dupie byłeś i gówno widziałeś. Sam kiedyś prawie babe rozjechałem która śpieszyła się po zakupach na autobus - na szczęście tylko jej torebkę z ciuchami (na szczęście) "podbiłem" więc zatrzymałem się, popatrzyłem i stwierdziłem a chuj z nią i jadę dalej .
Za drugim razem śnieg na drodze i widzę gości stojących na przejściu (dwóch szczyli po max 20 lat) no to myślę se - jadę dalej (bo widzą-raczej że jadę i na dodatek STOJĄ) te 30 km/h (więcej wtedy to by było jak samobójstwo) a te chuje cyk! mi prawie przed maskę (stali i mnie widzieli na 100% a i tak wleźli mi prawie przed samą maskę) ja po hamulcach i się tak ślizgałem ładne 5-7 metrów - na szczęście udało im się uskoczyć.
Mojemu tatkowi, który swego czasu jechał rowerem do domu, dostawczak dosłownie przeleciał z drogi nad (!!!) chodnikiem i wyjebał się do rowu jak pierdolony małysz. Od pewnego rozmazania dzieliło go parę centymetrów. Chyba od tamtego dnia dopiero wyraźnie zaczął siwieć.
W pracy mam 2 kierowców i w/g nich potrącenia pieszych to chleb powszedni. Minimum raz na miesiąc są świadkami potrąceń/przejechań/wtargnięcia na drogę/samobójców na czerwonym świetle itp. itd.
Ale i tak życzę wam miłego dnia
z tego co można wyczytać to stwierdzam że w dupie byłeś i gówno widziałeś. Sam kiedyś prawie babe rozjechałem która śpieszyła się po zakupach na autobus - na szczęście tylko jej torebkę z ciuchami (na szczęście) "podbiłem" więc zatrzymałem się, popatrzyłem i stwierdziłem a chuj z nią i jadę dalej .
Za drugim razem śnieg na drodze i widzę gości stojących na przejściu (dwóch szczyli po max 20 lat) no to myślę se - jadę dalej (bo widzą-raczej że jadę i na dodatek STOJĄ) te 30 km/h (więcej wtedy to by było jak samobójstwo) a te chuje cyk! mi prawie przed maskę (stali i mnie widzieli na 100% a i tak wleźli mi prawie przed samą maskę) ja po hamulcach i się tak ślizgałem ładne 5-7 metrów - na szczęście udało im się uskoczyć.
Mojemu tatkowi, który swego czasu jechał rowerem do domu, dostawczak dosłownie przeleciał z drogi nad (!!!) chodnikiem i wyjebał się do rowu jak pierdolony małysz. Od pewnego rozmazania dzieliło go parę centymetrów. Chyba od tamtego dnia dopiero wyraźnie zaczął siwieć.
W pracy mam 2 kierowców i w/g nich potrącenia pieszych to chleb powszedni. Minimum raz na miesiąc są świadkami potrąceń/przejechań/wtargnięcia na drogę/samobójców na czerwonym świetle itp. itd.
Ale i tak życzę wam miłego dnia
Sadol nauczył mnie oglądania się 10 razy podczas przechodzenia przez jezdnię, nawet jak pusta po horyzont, nigdy nie wiesz kiedy dzika łada nagle wyskoczy.
po akcji z 3:45 musi być niezły materiał na harda. Ładnie go przeciągnął po asfalcie.
Mistrz z 1:22 opierdziela kierowce, że się przez niego do roboty spóźni.
Najlepsza akcja 5:20. Osobówka, bus i pieszy scalili się w jedność. To chyba jakiś transformers.
dobrze, 8:55 , selekcja naturalna,mam nadzieje że zginął, no kurwa niech ktoś mi do kurwy nędzy powie na chuj ten idiota biegł???! rzeczywiście kurwa w tle jechała pięcio milowa eskorta obamy uniemożliwiająca przejście przez najbliższe 20 min
Dobra dobra, co to za nuta leci od początku filmu?
muzyka iscie imperialna :d
w wiekszosci przypadkow jest to wina pieszych bo wyskakuja, ale kierowca rowniez powinien miec wyobraznie i skoro widzi autobus to po co zapier*ala ? Na drodze mysl za siebie i za innych !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów