Jak się pani nazywa...aa Koleś wymiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Myślałem, że jak dzierżył gitarkę to jakiś kongo-dubstep zrobi.
chyba ktoś go oszukał, że w tym programie można wygrać banany.
a swoja droga wystep beznadziejny.
tak jak caly ten program.
i cala ta telewizja.
a swoja droga wystep beznadziejny.
tak jak caly ten program.
i cala ta telewizja.
Najbardziej boli fakt, że z pokolenia na pokolenie zachwycamy się coraz to większym chujstwem... Boję sie pomyśleć nawet, czym podniecac się będą moje dzieci, skoro już teraz wystarczy zdjęcie kota albo tekst piosenki: "wstałem, zjadłem i poszłem do pracy (ref. lalalala uuuuu)"
Podsumowując. 99% komentarzy mówi o tym, jaki to zły jest ten czarny. Tak więc uświadamiam Was, obywatele, że ten zły murzyn osiągnął w swoim życiu xx razy więcej niż my wszyscy razem wzięci - nie licząc już tego, że pewnie na każdym kroku spotyka się z komentarzami takimi, jak tutaj. Jaki z tego morał? Proste - zamknąć mordy.
Báthory István napisał/a:
Co wymiata ?
Zwykły czarny człek kaleczący język polski.
Przyjedź do jego kraju i nie kalecz jego języka cwaniaczku a mówi po polsku lepiej niż niejeden rodowity polak ..
Báthory István napisał/a:
Co wymiata ?
Zwykły czarny człek kaleczący język polski.
Myślę że kaleczący to złe określenie. Nikt nie będzie mówił po polsku tak jak Polak. A ten człowiek przez to że "kaleczy" to robi to prze zabawnie.
Pierdolicie farmazony, a Polski to jeden z najtrudniejszych języków, gość wymyślił tekst i go śpiewa, chuj że go kaleczy, ale pokazał, że można zaśpiewać używając najtrudniejszego języka..
Mardog napisał/a:
Pierdolicie farmazony, a Polski to jeden z najtrudniejszych języków, gość wymyślił tekst i go śpiewa, chuj że go kaleczy, ale pokazał, że można zaśpiewać używając najtrudniejszego języka..
No nie bardzo. Słyszałeś o tonacji w języku Chińskim?
Każdy język ma jakieś prostsze albo skomplikowane zagadnienia.
Wszyscy jesteście jebanymi gimbusopedałami. Myślicie, ze komentarz typu: "Jebać czarnych", "W tym konkursie nie można wygrać bananów" itp. pedalskie powiedzonka zrobi z Was chuj wie kogo ? Sadistic, rozumiem, wszystko, kurwa rozumiem, ale żeby walczyć o jakieś wirtualne piwa, plusy, komentarze, chuj wie co?? Jakim trzeba kurwa być idiotą, żeby robić, pisać takie rzeczy ? Naprawde, szczery i solidny chuj Wam w dupę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów