Jak się pani nazywa...aa Koleś wymiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Báthory István napisał/a:
Co wymiata ?
Zwykły czarny człek kaleczący język polski.
Chciałbym Ciebie usłyszeć jak Ty mówiłbyś w jego ojczystym języku, albo chociaż po angielsku...
gumol napisał/a:
a polskie teksty polskich "artystów" są niby lepsze?
Polecam rap. Jak bedziesz mial problem ktorych raperow sluchac pisz pw
Jakos tlumowi sie podoba tylko sadole to rasistowskie scierwa :p
Báthory István napisał/a:
Co wymiata ?
Zwykły czarny człek kaleczący język polski.
A bo j. polski jest taki łatwy dla zagramanicznych ludzi... Ty pewnie angielski kaleczysz, a nie zdajesz sobie z tego sprawy bo 80% ludzi co się ang. uczą źle wymawiają pół zdania.
Idź i nie wracaj...
Ja pierdole, te program to dno. Murzyn śpiewający kilka słów po Polsku jest zajebisty, a jak jakiś czas temu do programu przyszedł młody chłopak który zaśpiewał piosenkę Rosiewicza to go wyśmiali...
@Dzawor - musiałbyś też wypierdolić jakieś 70% Polaków. Wole już jak taki pozytywny ziomeczek ma afrykański akcent i nakurwia bądź, co bądź spoko piosenką, niż jakiś spierdolony dres, który na jedno słowo w zdaniu potrzebuje dwóch "kurwa". Zresztą co tu dużo gadać, wspaniałe słowo - "wypierd****", taki z Ciebie znawca, że w słowie wypierdala cztery błędy robisz. Co chciałeś być uprzejmy, czy co?
Wkurwia mnie już wrzucanie czarnym, tylko dlatego, że są czarni przez pieprzonych gimbusów, niedorozwiniętych ludzi w wieku średnim i sfajdanych wszystko hejtujących hejterów. Byleby by piwo dostać na sadolu. Kiedyś to robiło się z klasą, był jakiś pomysł, te żarty śmieszyły, a teraz to tylko prostackie odzywki.
Wkurwia mnie już wrzucanie czarnym, tylko dlatego, że są czarni przez pieprzonych gimbusów, niedorozwiniętych ludzi w wieku średnim i sfajdanych wszystko hejtujących hejterów. Byleby by piwo dostać na sadolu. Kiedyś to robiło się z klasą, był jakiś pomysł, te żarty śmieszyły, a teraz to tylko prostackie odzywki.
Najlepszy jest moment "...KromCię..." Etiopipa stajl beachhhhhhh (dla hejterów-tak-bitch)
Zjebane POLSKIE show a ludzie siedza i ogladaja to gowno nabijajac jebanej stacji kase Balwany
Zastanawiam sie ile polskich, białych, czystych, pieknych, najpiekniejszych na świecie kobiet ten obleśny, pierdolony czarnuch dotykał? Aż mnie szlag trafia!
Wszyscy się pierdolcie ! Facet poprawił mi humor, po chuju fest, zrobił to dobrze i tyle zazdrośni nic nie umiejący idioci
Dodaja tego czarnego człowieka wszedzie, kurwa Polacy murzyn który pewnie bujał jajami banany w Afryce na bambusie robi furore bo wymamrotał jakieś pomyje popluł sie przy tym a wy go chwalicie.
Gdyby ktos nie wiedział. To jest druga częśc występu, W pierwszej części zaspiewał piosenke po angielsku, w głosowaniu wyszło 2 na 2, i jurorzy poprosili go o zaspiewanie czegos jeszcze, widocznie nie miał nic innego w repertuarze więc zaimprowizował, cos śmiesznego. Jak widać przyjeło się dobrze.
Wiem wiem ze i tak to Was gówno obchodzi, ale przynajmniej teraz wiecie że to nie był jego główny popisowy numer.....
Co do tagów to nie x-factor a must be the music.
Wiem wiem ze i tak to Was gówno obchodzi, ale przynajmniej teraz wiecie że to nie był jego główny popisowy numer.....
Co do tagów to nie x-factor a must be the music.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów