Jak się pani nazywa...aa Koleś wymiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Báthory István napisał/a:
Co wymiata ?
Zwykły czarny człek kaleczący język polski.
Chciałbym Ciebie usłyszeć jak Ty mówiłbyś w jego ojczystym języku, albo chociaż po angielsku...
gumol napisał/a:
a polskie teksty polskich "artystów" są niby lepsze?
Polecam rap. Jak bedziesz mial problem ktorych raperow sluchac pisz pw
Báthory István napisał/a:
Co wymiata ?
Zwykły czarny człek kaleczący język polski.
A bo j. polski jest taki łatwy dla zagramanicznych ludzi... Ty pewnie angielski kaleczysz, a nie zdajesz sobie z tego sprawy bo 80% ludzi co się ang. uczą źle wymawiają pół zdania.
Idź i nie wracaj...
Ja pierdole, te program to dno. Murzyn śpiewający kilka słów po Polsku jest zajebisty, a jak jakiś czas temu do programu przyszedł młody chłopak który zaśpiewał piosenkę Rosiewicza to go wyśmiali...
@Dzawor - musiałbyś też wypierdolić jakieś 70% Polaków. Wole już jak taki pozytywny ziomeczek ma afrykański akcent i nakurwia bądź, co bądź spoko piosenką, niż jakiś spierdolony dres, który na jedno słowo w zdaniu potrzebuje dwóch "kurwa". Zresztą co tu dużo gadać, wspaniałe słowo - "wypierd****", taki z Ciebie znawca, że w słowie wypierdala cztery błędy robisz. Co chciałeś być uprzejmy, czy co?
Wkurwia mnie już wrzucanie czarnym, tylko dlatego, że są czarni przez pieprzonych gimbusów, niedorozwiniętych ludzi w wieku średnim i sfajdanych wszystko hejtujących hejterów. Byleby by piwo dostać na sadolu. Kiedyś to robiło się z klasą, był jakiś pomysł, te żarty śmieszyły, a teraz to tylko prostackie odzywki.
Wkurwia mnie już wrzucanie czarnym, tylko dlatego, że są czarni przez pieprzonych gimbusów, niedorozwiniętych ludzi w wieku średnim i sfajdanych wszystko hejtujących hejterów. Byleby by piwo dostać na sadolu. Kiedyś to robiło się z klasą, był jakiś pomysł, te żarty śmieszyły, a teraz to tylko prostackie odzywki.
Najlepszy jest moment "...KromCię..." Etiopipa stajl beachhhhhhh (dla hejterów-tak-bitch)
Zjebane POLSKIE show a ludzie siedza i ogladaja to gowno nabijajac jebanej stacji kase Balwany
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Wszyscy się pierdolcie ! Facet poprawił mi humor, po chuju fest, zrobił to dobrze i tyle zazdrośni nic nie umiejący idioci
Dodaja tego czarnego człowieka wszedzie, kurwa Polacy murzyn który pewnie bujał jajami banany w Afryce na bambusie robi furore bo wymamrotał jakieś pomyje popluł sie przy tym a wy go chwalicie.
Gdyby ktos nie wiedział. To jest druga częśc występu, W pierwszej części zaspiewał piosenke po angielsku, w głosowaniu wyszło 2 na 2, i jurorzy poprosili go o zaspiewanie czegos jeszcze, widocznie nie miał nic innego w repertuarze więc zaimprowizował, cos śmiesznego. Jak widać przyjeło się dobrze.
Wiem wiem ze i tak to Was gówno obchodzi, ale przynajmniej teraz wiecie że to nie był jego główny popisowy numer.....
Co do tagów to nie x-factor a must be the music.
Wiem wiem ze i tak to Was gówno obchodzi, ale przynajmniej teraz wiecie że to nie był jego główny popisowy numer.....
Co do tagów to nie x-factor a must be the music.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów