Jak się pani nazywa...aa Koleś wymiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
D.Hume napisał/a:
Jest szczęśliwy bo je, a u siebie w "swoja ojczyzna" by był smutny
Albo u nich podbił już rynek myzyczny jakimś utworem typu " u u u aaaa aaaa". Sędziowie najlepsi, wielki zachwyt nad takim szajsem, spodziewam się że była by potężna euforia gdyby coś jeszcze pokazał, typu zaaportował piłeczkę albo zrobił murzyn zdechł..
Nine, ten, never sleep again.
Nie no murzynek jest nawet zabawny, ale jak dla mnie jest to taki "jednorazowy" myk. Raczej nie powinni się tym zachwycać, bo głosu to on za pięknego nie ma i słuchu z tego co zauważyłem, też nie ; p.
Pośmiali się, pośmiali, ale żeby go na siłe wtryniać do programu to jednak karygodny błąd...
Pośmiali się, pośmiali, ale żeby go na siłe wtryniać do programu to jednak karygodny błąd...
Ten pedał w kapeluszu to co on jest? dżizi, stajla czy projektant mody?
Brzmi jak piosenki z Pod Gradobiciem Pytan... drugi Analmuel ;D
Brzmi jak piosenki z Pod Gradobiciem Pytan... drugi Analmuel ;D
1:14 Wsłuchajcie się ktoś krzyczy "ALE RYJ"
komus chyba murzyn uciekl z domu.
prędzej "ale ryk"
taka profanacja polskiego języka, a jebana ciota która to dodała cieszy się jeszcze bo dostała piwo od pierdolonych gimbusów... wstyd i hańba że małpa odważyła się tak okalć nasz język
torento napisał/a:
Kuuurwa zwykły błazen próbujący nauczyć się ludzkiego języka Pewnie "yo yo nygga cock sucker bitch motherfucker fuck fuck fuck fuck nygga" zaśpiewał by stokroć wyraźniej
Powiedział 15 letni Jaś politolog
elpolako napisał/a:
taka profanacja polskiego języka, a jebana ciota która to dodała cieszy się jeszcze bo dostała piwo od pierdolonych gimbusów... wstyd i hańba że małpa odważyła się tak okalć nasz język
Stul piździoche imbecylu
Báthory István napisał/a:
Co wymiata ?
Zwykły czarny człek kaleczący język polski.
Coś mi sie wydaje ze porostu na sile chcesz sie upodobać społeczności Sadola, koleś jest zajebisty i przynajmniej widac ze promieniuje szczęściem i zaraża wielu ludzi miłością Mi osobiście podobalo sie bardzo, leci piwo jak bym mogł to flaszke bym postawił
Pozdro dla ludzi cieszących sie życiem a wielkie ubolewanie dla mruków podnoszących swoje morale jechaniem po innych
Peace and Love
ps: teraz możecie po mnie jechać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów