📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wódka powinna mieć 6-8 St. C. no chyba ze pijesz jakąś najtańszą. Wódke zazwyczaj zmrażają w barach, klubach żeby zamaskować jej chujowy smak
"wóda ma nie smakować, a wykręcać ryj. Jak zaczyna ci smakować to masz problem " kiedyś od kogoś to uslyszalem. Ale fakt, to co napisał kolega wyżej to prawda. Jednak ja tam wolę podlaski samogon. Czysty, biały mocny samogon. Ewentualnie z korą dębu lub z palonym cukrem. Miodzio
Najtańsza wóda z biedronki za 15 zł również wykręca ryja ale mimo wszystko pić się nie da bo właśnie nie smakuje! Ale fakt dobrze zrobionego bimberku nie zastąpi najlepsza wóda.
Jeżeli mowa o wódeczce to polecam Ogiński jak na swoją cene jest dla mnie nr.1
Jeżeli mowa o wódeczce to polecam Ogiński jak na swoją cene jest dla mnie nr.1
tez jestem za bimberkiem przegoniony dwa razy około 70% filtrowany węglem i zaprawka wedle uznania, można pić nawet ciepły.
Józef Piłsudski
Wyjaśni mi ktoś, czemu zapanowała taka chujowa moda, że nikt czyściochy nie chce, tylko wszyscy "WHISKY". Dolewajom do tego ciule "koka kolii" i myślą , że są kurwa nie wiem co. Z kąt to się kurwa wzięło?
Nie mam dostępu do samoróbek... a szkoda. Śliwowica 60-70% to było to co mi smakowało. Teraz ciężko o dobra czystą wódkę. Wszystko się pogorszyło w ostatnich latach, ciężko wchodzi. Aż odkryłem Wódka Amundsen. To mogę pić zawsze.
A ,mie tam "Luksusowa" wchodzi gladko. Kaca jeszcze po niej nie mialem.
@Lares86, pewnie dlatego, że jakimś dziwnym trafem po "perfumach" nie ma kaca, albo nie jest tak uporczywy jak po czyścioszce.
Jakbym widział Makłowicza gotującego na bezludnej wyspie
Pomimo tego że nie piję alko, to pomysł żajebisty. Kreatywność Rosjan nie zna granic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów