18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Dziś dziewczyna pisze mi smsa z pracy (dzwoni do ludzi z ofertami):

"Faceci to świnie"

Odpisałem:

"A kobiety to lochy"

Napisała:

"Ej to było chamskie, przypomne Ci to jak loda będziesz chciał"

Odpisałem twardo:

"Pierwsza po minete przyjdziesz"

Napisała:

"Zobaczymy kto pierwszy do kogo przyjdzie"

Ja już nie odpisałem. Wiadomo, że będę twardy... ale już jej kolacje szykuje bo o 21ej kończy prace
I jak by nie patrzeć KOBIETY ZAWSZE MAJĄ NAS W RĘKU I ZROBIĄ Z NAMI CO CHCĄ Z POWODU "DAWANIA" SIEBIE.

Może napiszecie w komentarzach, że po huja robię kolacje itp, itd ale nie chce konia walić (rudy nie jestem hehe).
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
seven 2012-04-29, 22:29
Człowiek Drzewo napisał/a:

@Seven

Ty chyba tez nie widziales kobiety na oczy. Jesli uwazasz ze takie targowania maja miejsce tylko w umysle to zapewne czekasz jeszcze na pierwsza bialawa ciecz w spodenkach. Sex jest spora czescia zwiazku, zreszta powinien taki byc Natomiast zrobienie kolacji nie jest niczym wymagajacym a mozna za to zyskac calkiem sporo. Chcesz nie miec kobiety dziwki - choc czasami sie postaraj. Albo prosciej, zadbaj o kobiete tak, jak dbasz o nowe baterie do swojego wibratora : )

Co do autora. Zgadzam sie z Toba w pelni.

Nie rozumiem nic z tego co napisałeś, skup się i napisz jeszcze raz.
Zgłoś
r................s 2012-04-30, 8:09 1
Postępując w ten sposób pozwalasz swojej kobiecie dominować..
stracisz w ten sposób nie tylko szacunek do siebie, pokażesz że jesteś uległy co sprawi, że zacznie się
zastanawiać, kto tu jest w tym związku facetem.. a gdy go tam nie znajdzie wówczas poszerzy zakres
poszukiwań i zostanie Ci masturbacja..
zastanów się czy chwilowa przyjemność jest warta utraty męskości, która de facto ją przy Tobie trzyma..
Zgłoś
Varulv 2012-04-30, 9:08
Poroniony Płód napisał/a:

jestem ministrantem

Nie uprawiam seksu

To się nie wyklucza?

czekam z czystością do ślubu,

poszukam damy mojego serca ktora zawladnie moim swiatem, ktorej bede zrywal codziennie kiwatki,

Nigdy nie będę kazał jej robić lodów bo to poniża kobietę,

jak się nie zgodzi to zrozumiem, po miłości którą będziemy uprawiać w niedziele (po mszy) będe jej czytał encyklopedie by była mądra jak ja.

Będę miał dwoje dzieci, małą córeczkę i chłopca, będe im czytał20 minut dziennie, potem nauczał10 przykazań, na 18 urodziny dam im katechizm po dziadku, a Ty swoim dzieciom co dasz seksualny wyzwolony młodzieńcze?

Cytat:

Jakieś się uchował na sadisticu z takimi poglądami? Czy próbujesz ironizować? Przez tyle zdań tylko jedno założenie typowo stąd: że kobieta od początku jest głupsza: "będe jej czytał encyklopedie by była mądra jak ja."

Aha, dobre podejście z wywyższaniem się nad motłoch.

[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-30, 10:38 ]
nie wierz nigdy we wszystko co mówią w internecie..
a i nie wysyłaj nagich fotek takie dwie podstawy internetu
Zgłoś
Mesh 2012-04-30, 19:19
@Poroniony to dla Ciebie, zasłużyłeś

Zgłoś
_................_ 2012-04-30, 19:44 1
Kurwa mać, nie mam czasu ostatnio trochę przeglądać sadola, a tu takie wesołe dyskusje. Brawa dla gości którzy wzięli Płoda na poważnie.
ps. dzięki płód za linka do tej dyskusji.
hahaa, ja pierdole, jak można było uwierzyć że jakiś kurwa ministrant, który wygrywa olimpiady chuj wie gdzie (chyba nawet takiej miejscowości nie ma), w dodatku abstynent seksualny wchodzi na sadola. Ja pierdole kurwa ludzie, myślcie czasem, a nie ślepo wierzycie w to co tutaj piszą.
Zgłoś
Babayaga 2012-04-30, 20:40
Poroniony robi sobie z was jaja a wy się spinacie jak na srakę...
Co do tematu... Wracam do kuchni, tam nie ma neta, więc nie będę narażona na takich... ludzi.
Zgłoś
radziu88 2012-05-02, 9:24 1
A mnie się wydaje , że baba autora to zwykły facet i są pedałami , bo normalna para tak ze sobą nie rozmawia, a tym bardziej nie chwali sie tym na Sadolu
Zgłoś
n................i 2012-05-02, 16:40
W podstawie programowej gimnazjum powinni uczyć czym jest ironia aby zaoszczędzić wszystkim czytania takiego srania w komentarzach jak tutaj.
W sprawie tematu to żalisz się czy chwalisz camel87?
Chciałbym poczytać więcej kobiecych komentarzy, jak podchodzą osobiście do stosowania takich szantaży emocjonalnych
Wiecie jak to u mnie wyglądało? Zawsze byłem fiutem ale pokochałem tak mocno, że w pełni się zmieniłem, robiłem co mogłem aby bardziej podobać się mojej kobiecie i sprawiać jej przyjemność i wszyscy brali mnie za pantofla. Z początku moja dziewczyna zachowywała się tak jak ja, była dla mnie idealna ale z czasem zaczęła to wykorzystywać a sama starać się coraz mnie i wtedy chciałem z nią zerwać tylko czekałem na jakiś powód. Często właśnie rzucała tekstami "nici z seksu" a ja zwykle ustępowałem, bo ją ubóstwiałem i pewnego dnia po kłótni powiedziała "jak nie zmienisz w sobie tego dla mnie to z nami koniec", wtedy zrozumiałem jaka to kobieta i odpowiedziałem tylko "Nigdy nie zmienię się dla Ciebie, żegnaj", odwróciłem się i poszedłem. Chwilę stała jak wryta, nie rozumiejąc co się dzieje, bo zwykle ustępowałem a potem z płaczem zaczęła mnie gonić i zatrzymywać bo być może nie chciała stracić takiego niewolnika albo zrozumiała jak bardzo mi na niej zależało wcześniej.
Co chcę powiedzieć, drogie panie, takie szantaże są największym chujstwem jakie robicie i możecie na tym stracić. A co do wypowiedzi facetów jak nie możecie przeprosić albo poczekać aż szlaban minie tylko chcecie zdradzać aby poruchać? To na chuj być w związku w ogóle? Lepiej się rozstać niż zdradzać kogoś kto was kocha a jeżeli prawdziwie kochacie tą osobę to czasami odpuszczacie. Raz na jakiś czas dajcie do zrozumienia, że ustępujecie z miłości ale w razie czego jesteście stanowczy i tyle.
Zgłoś
a................a 2012-05-03, 21:57
ależ ty mężnyś.
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2012-05-05, 2:30
@nestofi

Wszystko pięknie niby prawda tylko jest jeden "bul". Jak chujem się urodzisz tak chujem zginiesz. A nawet największy chuj jest w stanie pokochać(również z medycznego punktu widzenia) inną osobę, co nie oznacza, że będzie w stanie dochować wierności.

Natomiast co do dziewczyny, którą opisałeś:
1. Mogłeś zacząć dawać z siebie coraz mniej. Dałbyś jej do zrozumienia, że coś jest nie tak.
2. Prawdopodobnie zaczełaby wypytywać o co chodzi. Mówisz, że ostatnio masz zły okres z jakiegoś powodu.
3. I stajesz się coraz bardziej oschły, choć od czasu do czasu coś tam dla niej zrobisz. Gdy grozi zerwaniem udajesz, że bardzo Ci zależy i starasz się troszkę mocniej, ale tylko przez pewien krótki okres.
4. Następnie próbujesz się ją zmienić fizycznie w najgorszą możliwą postać jaką może osiągnąć. Najlepiej byłoby stopniowo tuczyć i izolować od znajomych(to jest najważniejszy moment!).
5. Teraz już z górki. Zaczynasz powtarzać jej jakie to niektóre kobiety są spoko, albo po prostu wymownie gapić się na inne laski tak, by ona to dostrzegała. Wszystko co ją postawi w gorszej pozycji od innych dziewczyn jest dopuszczalne tylko nie można przesadzać("Z wyczuciem kurwa!" Jak to mawiał mój wuj, gdy napierdalał młotem w ściankę działową). To spowoduje osłabienie jej pewności siebie i wiary we własną atrakcyjność(co wpłynie na stopniowe, coraz większe przywiązanie się do Ciebie).
6. Następnie zaczynasz ją wykorzystywać do własnych celów w zamian oferując coś bardzo atrakcyjnego, tak żeby tego paszteta(który powinien się juz pojawić) skusić, a potem stosujesz jakiekolwiek, nawet beznadziejne wymówki. Grut to to, żebyś cokolwiek powiedział "na swoje usprawiedliwienie", większość kobiet i tak nie rejestruje tego co dokładnie mówimy.
7. O dziwo zaczyna okazywać się, żę to ona stała się Twoim niewolnikiem. Wtedy już jest uzależniona od Ciebie praktycznie w 100%. A nawet jeśli ucieknie to i tak masz tą satysfakcję, że doprowadziłeś ją do takeigo stanu.
8. Jeśli natomiast nie ucieknie, to możesz sam to zakończyć używając dużej ilości słów związanych mniej więcej z tym "zobacz w co się zamieniłaś, jesteś gruba/brzydka i do tego masz chujowy charakter, nikt Cię nie pokocha, czy Ty wgl myślałaś, że ja faktycznie mogę czuć coś do takiej poczwary jak Ty itp.".

Jeśli wszystko wykonałbyś dobrze,ostrożnie i dokładnie, to efektem końcowym mogłoby być nawet doprowadzenie jej do depresji z której w najlepszym wypadku nie wyszłaby już nigdy do końca. Jednak ten scenariusz wymaga poświęcenia i cierpliwości a i tak okraszony jest sporym ryzykiem(część dziewczyn wgl nie nadaje się do takich rzeczy) niepowodzenia. Ale uwierz mi, to co czuje się potem, jest praktycznie niezapomnianym przeżyciem ^^.

P.S.
Mam nadzieję, że pomogłem na przyszłość : )
Zgłoś
JerzyKozak 2012-05-22, 22:11 1
hah zostal pojechany gozdek ladnie xd
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem