antyzog napisał/a:
Się zaczęło hejtowanie, tak was to boli snoby że typ ma co ruchać i nie jest to ręka? Czy to kolejny wyścig szczurów, kto mu bardziej pociśnie i wyłapie więcej piw? "Frajer" kurwa, "gada z własną ręką", chciałbym zobaczyć jak autorzy podobnych postów wyglądają w realu i jak wygląda ich życie osobiste, idźcie być grubymi gdzie indziej.
Masz moje zdjęcie w avku.
I co zazdrościsz? Nie jestem rudy, zawsze odrabiam zadanie domowe, wygralem olimpiadę matematyczna w Kwidzyniu Małym, jestem ministrantem, wolontariuszem green peace.
Nie uprawiam seksu, czekam z czystością do ślubu, ale najpierw edukacja. Potem dobra praca i poszukam damy mojego serca ktora zawladnie moim swiatem, ktorej bede zrywal codziennie kiwatki, karmil świeżym zbożem z mojego pola, które kupie za ciężko zarobione pieniążki.
Nigdy nie będę kazał jej robić lodów bo to poniża kobietę, jedynie co to zaproponuje jej pieszczoty ustami moich genitaliów a jak się nie zgodzi to zrozumiem, po miłości którą będziemy uprawiać w niedziele (po mszy) będe jej czytał encyklopedie by była mądra jak ja.
I taki cwaniaczek i troll jak Ty będzie mi zazdrościł bajecznego pożycia, super pozycji, mądrości. Ciśnij dalej ludziom mojego pokroju a obudzisz się z niczym z kobietą lekkich obyczajów u swojego boku, może ona zrobi Ci loda ale nie powie, że jesteś dla niej skarbeczkiem a to bardzo bardzo ważne, nie uśmiechnie się do ciebie.
Więc daj sobie spokój bo swoimi komentarzami obnażasz swoja intelektualną pustke.
Będę miał dwoje dzieci, małą córeczkę i chłopca, będe im czytał20 minut dziennie, potem nauczał10 przykazań, na 18 urodziny dam im katechizm po dziadku, a Ty swoim dzieciom co dasz seksualny wyzwolony młodzieńcze?
Tak tak, smiej się śmiej, a potem po nocach płacz po kątach, że inny mają tak fajnie a Ty nie.