18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Dziś dziewczyna pisze mi smsa z pracy (dzwoni do ludzi z ofertami):

"Faceci to świnie"

Odpisałem:

"A kobiety to lochy"

Napisała:

"Ej to było chamskie, przypomne Ci to jak loda będziesz chciał"

Odpisałem twardo:

"Pierwsza po minete przyjdziesz"

Napisała:

"Zobaczymy kto pierwszy do kogo przyjdzie"

Ja już nie odpisałem. Wiadomo, że będę twardy... ale już jej kolacje szykuje bo o 21ej kończy prace
I jak by nie patrzeć KOBIETY ZAWSZE MAJĄ NAS W RĘKU I ZROBIĄ Z NAMI CO CHCĄ Z POWODU "DAWANIA" SIEBIE.

Może napiszecie w komentarzach, że po huja robię kolacje itp, itd ale nie chce konia walić (rudy nie jestem hehe).
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
f................7 2012-04-27, 1:59
Jak się zrywa "kiwatki"?
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-04-27, 7:50 1
Yourichi napisał/a:

Na chuj te elaboraty?

PS

No i co? Chodzę do elitarnego gimnazjóm to chyba jestem z wyższej kasty społecznej niż panowie wyżej...

A gimnazjóm bo gminazja się odmienia muzgu

Boże...
Zgłoś
lapps 2012-04-27, 9:39 4
@Poroniony Płód

ogolnie nie moge sie pozbyc wrazenia ze zartujesz, ale jesli nie to wspieram cie duchowo na twojej drodze zycia i mam nadzieje, ze jak najwiecej ludzi z twojego towarzystwa pojdzie w twoje slady... wiecej niezaspokojonych mezatek dla nas
Zgłoś
Zjuq 2012-04-27, 13:09
lapps napisał/a:

@Poroniony Płód

ogolnie nie moge sie pozbyc wrazenia ze zartujesz, ale jesli nie to wspieram cie duchowo na twojej drodze zycia i mam nadzieje, ze jak najwiecej ludzi z twojego towarzystwa pojdzie w twoje slady... wiecej niezaspokojonych mezatek dla nas

Kolego jego wypowiedzi od początku ociekają sarkazmem.
Zgłoś
pakicito 2012-04-27, 20:03
prawą czy lewą pisałeś jako "ona"
Zgłoś
RdK 2012-04-27, 20:33 1
Koniec pieśni.
@Poroniony Płód
Za kalanie moich oczu czeka Cię wieczność w piekle z pogrzebaczem w dupie.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-04-27, 21:11
No nie wiem czy oczy można kalać
Zgłoś
mxmsas 2012-04-29, 0:33 13
Poroniony Płodzie!
Od dłuższego czasu, prawie codziennie, wchodzę na sadola.
Jesteś tak jebnięty, iż musiałem dodać swój pierwszy komentarz...
Zgłoś
p................0 2012-04-29, 0:47
@Poroniony Płod- robi z was sobie jaja, a wy się spinacie... Jesteście większymi debilami od niego
Zgłoś
itemeczek 2012-04-29, 0:51 4
Komentarze ciekawsze niż sam temat
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2012-04-29, 1:28
@Seven

Ty chyba tez nie widziales kobiety na oczy. Jesli uwazasz ze takie targowania maja miejsce tylko w umysle to zapewne czekasz jeszcze na pierwsza bialawa ciecz w spodenkach. Sex jest spora czescia zwiazku, zreszta powinien taki byc Natomiast zrobienie kolacji nie jest niczym wymagajacym a mozna za to zyskac calkiem sporo. Chcesz nie miec kobiety dziwki - choc czasami sie postaraj. Albo prosciej, zadbaj o kobiete tak, jak dbasz o nowe baterie do swojego wibratora : )

Co do autora. Zgadzam sie z Toba w pelni.
Zgłoś
sadolx 2012-04-29, 2:13
Musiałem się zarejestrować bo aż musiałem postawić piwko dla Poroniony Płód )
Zgłoś
dwakilo 2012-04-29, 3:31 2
Poroniony Płód napisał/a:

Masz moje zdjęcie w avku.

I co zazdrościsz? Nie jestem rudy, zawsze odrabiam zadanie domowe, wygralem olimpiadę matematyczna w Kwidzyniu Małym, jestem ministrantem, wolontariuszem green peace.

Nie uprawiam seksu

przecież jesteś ministrantem!

, czekam z czystością do ślubu, ale najpierw edukacja. Potem dobra praca i poszukam damy mojego serca ktora zawladnie moim swiatem, ktorej bede zrywal codziennie kiwatki, karmil świeżym zbożem z mojego pola, które kupie za ciężko zarobione pieniążki.

ciekawe, ciekawe nie sądzę jednak żeby posmakowało jej to zboże

Nigdy nie będę kazał jej robić lodów bo to poniża kobietę, jedynie co to zaproponuje jej pieszczoty ustami moich genitaliów a jak się nie zgodzi to zrozumiem, po miłości którą będziemy uprawiać w niedziele (po mszy) będe jej czytał encyklopedie by była mądra jak ja.

I taki cwaniaczek i troll jak Ty będzie mi zazdrościł bajecznego pożycia, super pozycji, mądrości. Ciśnij dalej ludziom mojego pokroju a obudzisz się z niczym z kobietą lekkich obyczajów u swojego boku, może ona zrobi Ci loda ale nie powie, że jesteś dla niej skarbeczkiem a to bardzo bardzo ważne, nie uśmiechnie się do ciebie.

Wnioskuję, że mama mówi do Ciebie skarbeczku. To miłe. Chłopcze powiem ci tak: w miłości francuskiej nie ma nic poniżającego kobietę. A jak myślisz, że zaprogramujesz swoją kobietę na miłość w niedzielę po kościele to... tak to nie działa

Będę miał dwoje dzieci, małą córeczkę i chłopca, będe im czytał20 minut dziennie, potem nauczał10 przykazań, na 18 urodziny dam im katechizm po dziadku, a Ty swoim dzieciom co dasz seksualny wyzwolony młodzieńcze?

Tak tak, smiej się śmiej, a potem po nocach płacz po kątach, że inny mają tak fajnie a Ty nie.

Wiesz co, nie wiem skąd się urwałeś ale coś czuję, że otrzymasz od życia ładny strzał między oczy. A jak nie zmienisz postawy to rzeczywiście pozostaniesz "czysty" aż do ślubu... Tylko, że tego ślubu nie będzie.

PS. Postawiłem ci piwo za tekst: "Ta kobieta Cię urodziła, okaż jej trochę szacunku..." bo pomyślałem, że to pojazd w stronę autora. Ale nie! Ty po prostu każdą kobietę traktujesz jako potencjalną matkę i w takim sensie należy to rozumieć. W sumie to chwalebne myślenie ale wielu zapewne dało piwo bo pomyślało tak jak ja.

Miłego bujania w obłokach chłopcze.
Zgłoś
Tomaszu 2012-04-29, 8:22
Pomyśleć, że na szybko wymyślona historyjka tak bardzo sprowokuje ludzi do pisania
Zgłoś
korskidegenerat 2012-04-29, 9:08 1
też mi kurwa kawał, się uśmiałem
WYJDŹ STĄD! To nie dział do opisywania swoich trudności życiowych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem