📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po co pampersy? Mozna srac do garnka.
Swoja droga widze ze kolega zdrowy tryb życia prowadzi, Soczki nawet sobie kupił
Swoja droga widze ze kolega zdrowy tryb życia prowadzi, Soczki nawet sobie kupił
A co to jest to Diablo III ...?
wiem, ze sie naraze, ale w sumie to mam w dupie ta premiere i ta gre
on tak na serio ?
"Zapomniał jeszcze paczki Pampersów tak żeby nie latać do kibelka....."
autor : sikor
Już założył
autor : sikor
Już założył
rockface123 napisał/a:
battlenet to chujowizna nie zabezpieczenie w wowa grają normalnie na pirackich serverach tak samo tu choćby nie wiem jakie zabezpieczenie wdupili prędzej czy później skidrow je złamie na paru stronach już widziałem diablo ;p potem tylko jakieś konto sie zrobi i crack nic trudnego pozdro
wiadomo że niema zabezpieczeń których nie da się ominąć,
grałem w d2 na BN i na Twierdzy (pirackim) i powiem że różnica kurewsko wielka, na BN zawsze grało jakieś 100k graczy ( na samej europie w D2+LOD). Diablo nie istnieje poza BN.
Ja poczekam i kupie zestaw kolekcjonerski ale nie za 790zł (tyle teraz wołają na allegro), d2 mam battlechesti jest zajebisty
e tam zobacze co z tego wyniknie przez multi grać nie musze a fanem diablo nie jestem nie grałem w żadną część po prostu przypomina mi ona dungeon siege legends of arrana...ehh to była gierka ;/
rockface123 napisał/a:
battlenet to chujowizna nie zabezpieczenie w wowa grają normalnie na pirackich serverach tak samo tu choćby nie wiem jakie zabezpieczenie wdupili prędzej czy później skidrow je złamie na paru stronach już widziałem diablo ;p potem tylko jakieś konto sie zrobi i crack nic trudnego pozdro
Niestety kolego masz błędne informacje W wowa oczywiście grają na pirackich serwerach, ale wiesz jak to wygląda? Jedyne co na pirackich serwerach jest zajebane z blizzarda to modele terenu, potworków itp, cały kod jest napisany od początku, oczywiście często bazując na kodzie z oryginału, ale tylko domyślając się, że tak to właśnie może wyglądać, bo blizzard kodu nie udostępnił i nigdy tego nie zrobi. Dlatego jest tyle bugów na pirackich serwerach i są do tyłu z dodatkami (jak teraz niedługo wchodzi nowy dodatek do wowa, to na piratach wprowadzają dopiero na niektórych serwerach cataklizm, który ponoć trzeba pisać w dużej mierze od początku - tyle się zmieniło).
To własnie przez to, że wszystko dzieje się na ich serwerach, ty masz na kompie tylko modele zainstalowane.
Z diablo 3 ma być tak samo, nawet żeby grać w single playera to będzie trzeba być do neta podłączonym. Także póki co możemy sobie pomarzyć o diablo z torrentów chyba że lubisz biegać po pustej mapce
konstantynopolitanczyk napisał/a:
"herbata by mozg dotlenic" ja jebie, czlowieku wyjdz na świeże powietrze ...
jak na swiezie powietrze, jak trzeba napierdalac
wez sie huju do roboty a nie siedz na dupie przed komputerem jak niedorozwiniety i zmuszajac rodzicow do utrzymania cie!
Server kontroluje wszystko więc Skidrow chuja zrobi, a emulatory działające moze za rok/dwa. Jeszcze 2h 5m! Must be strong!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów