18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
sikor82 2012-05-14, 16:09 74
Zapomniał jeszcze paczki Pampersów tak żeby nie latać do kibelka.....
Zgłoś
dirty_pig 2012-05-14, 16:11 2
ja tez juz czekam
Zgłoś
rockface123 2012-05-14, 16:19 41
a ja będe kurewsko złym i bezczelnym skurwynem-sadystą i ściągne to z torrentów

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Roszp 2012-05-14, 16:31 3
rockface123 napisał/a:

a ja będe kurewsko złym i bezczelnym skurwynem-sadystą i ściągne to z torrentów

Po chuj, skoro ta gra ma sens tylko na Battlenecie?

Swoją drogą Blizzard się nie postarał. Dzisiaj premiera, kumpel chciał nabyć edycję kolekcjonerską (przechuj fan), spytał więc znajomego który robi w "branży" czy jest szansa na nocnej premierze. I dowiedział się tego, że pewien sklep internetowy wyprzedał przed premierą większość krajowego zapasu EK, a Blizzard trochę olał sprawę i nie zaopatrzył reszty sklepów w wystarczającą ilość. Stąd też na nocnej premierze w sklepie (w moim mieście) zamiast obiecanych 200 sztuk kolekcjonerskich będzie... 16.

Pozdrawiam wszystkich któzy będą stali dziś w nocy w kolejkach i wrócą do domu z kwitkiem.
Zgłoś
kaziolord 2012-05-14, 16:40 14
Zamówiłem już keya, biore L4 do konca roku i nakurwiam !
Zgłoś
Roszp 2012-05-14, 16:45 2
Ja mam sesję... Pojadę na guest passie do 13 lvl i po wszystkich zaliczeniach baj baj życie...
Zgłoś
makabrax 2012-05-14, 16:46 2
@sikor82
po co? pewnie się zacewnikował swoją drogą nie ogarniam tych gości... sam mam czasami takie akcje że potrafie napierdalać w civilization albo innego tycoona tak że nagle patrzę na zegarek i "łociekurwapierdole piata rano a na 7mą do roboty" ale kuźwa nie robić zapasy jakiegoś chujowego żarcia bo ruszyć do kuchnii nie będę mógł przez najbliższe 5dni...

swoją drogą blizzard jest w chuj zabisty, jest ci potrzebny net żeby pograć w singla... ma to sens...

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
bloodwar 2012-05-14, 17:59
Za braki EK podziękujcie nie Blizzardowi tylko spekulantom z alledrogo którzy wykupili praktycznie wszystkie EK w przedsprzedaży a teraz wystawiają je po horrendalnych cenach na aukcjach.

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
a................y 2012-05-14, 21:30
daj ktos link do oryginala bo chce filmiki ogladac
Zgłoś
RadzioC 2012-05-14, 21:31 20
"herbata by mozg dotlenic" ja jebie, czlowieku wyjdz na świeże powietrze ...
Zgłoś
�................a 2012-05-14, 21:33
Jakby ktoś pytał o myszkę to Gigabyte M8000X .Nie żebym reklamę robił ale sam mam taką
Zgłoś
Grzesuaff 2012-05-14, 21:35 2
Oj, ale sraki dostanie.
Zgłoś
rockface123 2012-05-14, 21:35
battlenet to chujowizna nie zabezpieczenie w wowa grają normalnie na pirackich serverach tak samo tu choćby nie wiem jakie zabezpieczenie wdupili prędzej czy później skidrow je złamie na paru stronach już widziałem diablo ;p potem tylko jakieś konto sie zrobi i crack nic trudnego pozdro

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
maid88 2012-05-14, 21:36 2
Tyle chemii na biurko jeszcze nie widziałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów