📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hah, skurwysyny. Spinacie sie, jakby nie wiem ... Jakby Wam matki ruchali A Diabełek zajebisty ! Battle.net padł na chwilę jakieś 8 godzin temu, prawie na początku ( czego się spodziewałem ). Także wileki, murzyński chuj w dupe tym, którzy nie zdążyli kupić, bądź też za jakiś czas będą ściągać pirata !
Mam takie same głośniki jak kolega na filmie czy to znaczy że jestem dobrze przygotowany? aa i mam krzesło
wariat67 napisał/a:
Mam takie same głośniki jak kolega na filmie czy to znaczy że jestem dobrze przygotowany?
To znaczy, że macie takie same głośniki.
Cytat:
a ja będe kurewsko złym i bezczelnym skurwynem-sadystą i ściągne to z torrentów
Nie będzie można grać na piratach z powodu prostego :gra będzie uruchamiana przez battleneta. bez względu czy grasz na multi czy na singlu, musisz połączyć się z BN.
spokojnie,spokojnie wszystko da się zrobić jakieś konto pirackie crack do tego czegoś czy nie wiem co jednym słowem
trochę będzie trzeba poczekać na to całe Diablo 3 z torrentów ale cóż... wole kupić jacka danielsa niż gre za 300zł...
trochę będzie trzeba poczekać na to całe Diablo 3 z torrentów ale cóż... wole kupić jacka danielsa niż gre za 300zł...
Piwo za Finlandię
Tuiq napisał/a:
Chciałbym zobaczyć jego celebracje przejścia gry. Btw. całkiem edukacyjny filmik, bo chleję kawę i zawsze mi się chce spać; noc czy dzień, zawsze, kurwa, śpiący. Żeń szeń i guarana - idę do sklepu.
stosowałem oba te specyfiki jakiś czas i powiem jedno - szkoda kasy; druga sprawa - Green-Up zawiera guaranę i jest w miarę zdrowy, choć też niezbyt tani.
w celu podniesienia wydajności pracy mózgu: regularny sport, np. jogging lub rower (coś na świeżym powietrzu) + wspierać się kawkami
dizzydom napisał/a:
Nie będzie można grać na piratach z powodu prostego :gra będzie uruchamiana przez battleneta. bez względu czy grasz na multi czy na singlu, musisz połączyć się z BN.
Chyba podobna sytuacja była z AC:B lub AC II. Też niby musiałeś się połączyć z jakimś serwerem i mieć stałe połączenie z netem, a na piracie grałem. Wszystko się da, tylko trzeba chcieć.
A ja i tak pierwszy raz przejdę sobie na singlu. Z każdym pogadam, wszędzie zajrzę, wszystko obadam. A dopiero potem ponakurwiam na bn ze starą paczką z D2 :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów