📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W ogóle to świństwo jest!
Ja bym to w coś wciągnął.
Napisałem na tą okazję wiersza
"Była se raz kokainka,
mała biała ma dziewczynka,
każdy wciągał ją stówą,
suka się sypała grubo,
była wszędzie, nawet w domu,
wciągać jej nie było komu,
więc ja sam przed siłownią,
żem se działkę też pierdolną,
kruszę bardziej i układam,
potem rurkę w nos se wkładam,
no i wciągam, czuję moc,
na siłowni 200 KOKS!
Góry za oknem,
góry na stole,
biały nos o ja pierdole,
na siłowni mnie zaskoczy
kokaina bo - duzi chłopcy potrzebują dużo mocy"
Ja bym to w coś wciągnął.
Napisałem na tą okazję wiersza
"Była se raz kokainka,
mała biała ma dziewczynka,
każdy wciągał ją stówą,
suka się sypała grubo,
była wszędzie, nawet w domu,
wciągać jej nie było komu,
więc ja sam przed siłownią,
żem se działkę też pierdolną,
kruszę bardziej i układam,
potem rurkę w nos se wkładam,
no i wciągam, czuję moc,
na siłowni 200 KOKS!
Góry za oknem,
góry na stole,
biały nos o ja pierdole,
na siłowni mnie zaskoczy
kokaina bo - duzi chłopcy potrzebują dużo mocy"
w Kolumbi oni za produkcje koki dostają wcale nie duże pieniądze. A w ameryce lub europie płaci się naprawdę dużo kasy za grama tego wynalazku
toż to sama benzyna jest!
już nie biore tego świństwa
już nie biore tego świństwa
roślinki, mało chemii, produkcja nie zagrażająca środowisku naturalnemu ... kurwa, samo zdrowie
I niech mi ktoś powie że to sama natura i nie szkodzi!
atropina jest bardzo podobna w budowie do kokainy a wilcze jagody i bieluń rośnie wszędzie
2 syntezy i z chwasta mamy $$$ i jesteśmy bogaci tylko skończmy studia chemiczne
2 syntezy i z chwasta mamy $$$ i jesteśmy bogaci tylko skończmy studia chemiczne
wiecej benzyny niz roslinki xD a jednak ! czarni nie tylko do zbierania bawełny sie nadaja jest z nich jakis porzytek xD
Jebane brudasy chyba kreta robią a nie koke... Swoją drogą jak oni tam wlewają całą beczkę V-POWER to sie nie dziwie, że daje kopa
Adam Słodowy tego nie pokazywał?
Tyle pracy jest w to włożone więc nie dziwie się, że tyle za to płace. I chyba będę jeszcze napiwki zostawiał dilerowi dla chłopaków którzy przy tym tak ciężko pracują. Chwała im za to.
PoszukiwaczŻółwi napisał/a:
Tyle pracy jest w to włożone więc nie dziwie się, że tyle za to płace. I chyba będę jeszcze napiwki zostawiał dilerowi dla chłopaków którzy przy tym tak ciężko pracują. Chwała im za to.
o chuj, no faktycznie diler ciezko pracuje ;'DDDDDDD chyba ze jestes jakimś murzynskim mongolem z pld. ameryki i tam masz swojego dostawce
Mam prośbę czy mógł by ktos dokładnie powiedzieć jakie składniki są potrzebne do przerobienia liści w towar a mianowicie wiem ze napewno soda oczyszczona , proszek do pieczenia , paliwo , fosfor ( jaki fosfor czerwony ? ) kwas siarkowy ( jaki taki co powoduje poparzenia czy cos w stulu płynu do przetykania rur ) niech ktos da znac co ma pojęcie . dzieki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów