📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Rebeliant napisał/a:
Listopad na Sadolu był udany, ale grudzień już teraz wygląda na przepełniony gównem.
Sadol ma bawić i uczyć,bo potem wyrasta stado baranów co nic nie wiedzą o świecie oraz zagubione owieczki co niewiedzą nawet jakiej płci są
Ahmed1993 napisał/a:
Sadol ma bawić i uczyć,bo potem wyrasta stado baranów co nic nie wiedzą o świecie oraz zagubione owieczki co niewiedzą nawet jakiej płci są
A mi się podobało nastepnym razem jak wezme z szafki miskę, z Chińskiej ręcznie malowanej porcelany, będe swiadomy że było to zrobione wielkim dildosem, i sitodrukiem.
Najgorsze jest to że gość dostaje 50 c za godzine pracy a potem recznie malowana porcelana stoi w ikea za 20 Euro
Anal_Intruder_69 napisał/a:
I tak 14 godzin 6 dni w tygodniu
Nie wiem dlaczego skróciłeś im tydzień o cały jeden 14 godzinny dzień pracy. Ty sadolu!! chcesz żeby nie mieli co do miski włożyć?
Anal_Intruder_69 napisał/a:I tak 14 godzin 6 dni w tygodniu
Nie wiem dlaczego skróciłeś im tydzień o cały jeden 14 godzinny dzień pracy. Ty sadolu!! chcesz żeby nie mieli co do miski włożyć?
Kurwa ja tu czekam że typa zgniecie wciągnie zabije a tu chuj .... talerze i koniec ... WTF ?!
Asuritta napisał/a:
k***a ja tu czekam że typa zgniecie wciągnie zabije a tu ch*j .... talerze i koniec ... WTF ?!
Gimbaza version of Sadistic.pl !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów