📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja to widzę inaczej. On chciał, a ona go odrzuciła.
Chcą być quady na gór szczycie
Bo to obaj są kierowcy
Kocham anal ponad życie
Toż to baran zamiast owcy
Ale chęci mam wytrwałe
Wskoczę za nim hen wysoko
Jak nie wpuści będzie wałem
Przecież wie, że lubię w czoko
Bo to obaj są kierowcy
Kocham anal ponad życie
Toż to baran zamiast owcy
Ale chęci mam wytrwałe
Wskoczę za nim hen wysoko
Jak nie wpuści będzie wałem
Przecież wie, że lubię w czoko
Że też są ludzie, którzy chcą w takim syfie uczestniczyć. I jeszcze to oglądają.
Up wiadomo lepiej w fotelu przed pc. , a i jak to bedziesz herbatke popijał przed komputerem to żebyś się sie chociaz nie zachlysnal.
Nie cierpię quadziarzy i crossowców, pierdolone chuje jeżdżą mi po lesie na tych pierdzikach bez tłumików i wkurwiają. Szkoda, że nie mam jaj na rozciągnięcie metalowej linki.
Na ścieżce nieopodal wzgórza
Coś chowa się i coś wynurza
Ojj nie bój się moja kochana
To tylko jest dupa romana ...
Coś chowa się i coś wynurza
Ojj nie bój się moja kochana
To tylko jest dupa romana ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów