Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystawiono 4 piw(a):
MarianKopyto, Blaz1990, Elezar, Rutherfrodo
co za cep....drukarki nie ma???
Idealny sposób na duża ilość subów, poleceń, lajków etc: głos gimbusa jako lektora żeby dać materiał do pocisku ("co za debil, dzieciak bez mutacji"), głupawy ubiór żeby dać materiał do pocisku "to wdzianko z pomocy dla powodzian zajebałeś?" (koniecznie z jakimś ekstra-obciachowych detalem np. skarpetki do sandałów żeby dać mega materiał do pocisku - "co za debil, skarpetki do sandałów założył"), debilna treść żeby dać materiał do pocisku ("ty debilu, temat nie ma nic wspólnego z treścią!"), dobrze dać niezwiązany z treścią adres jakiejś strony żeby mieć dodatkowe kilkanaście-kilkadziesiąt odwiedzin dziennie przypadkowych osob ktore wpisały adres w wyszukiwarkę i doszły przypadkiem do filmiku. I na koniec jeszcze delikatny pojazd religinością żeby dać finałowy materiał do pocisku ("Jebany dzieciak, w internetach wojujący ateista a do kościółka chodzi bo mama mu każe!"). Z punktu widzenia marketingu: filmik idealny żeby trzepać kasę na programie partnerskim YouTube!
Psycholok kurwa sie znalazł
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów