Opowieść naprawdę świetna. Dzięki niej możemy się wiele nauczyć.. tak na przyszlość. Przeczytasz to zrozumiesz.
Opowieść naprawdę świetna. Dzięki niej możemy się wiele nauczyć.. tak na przyszlość. Przeczytasz to zrozumiesz.
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).A dotykaliście się wackami ?chhh przypomina mi koniec mojego związku... Nie, nie miałem takiej sytuacji... ale często miałem podobne rozmowy. Nie, moja była nie szpiegowała mnie w ten sposób, bo nie mówiła nawet po polsku... ale często mówiłem dziewczynom że mój związek się kończy. I się skończył... wy mnie pewnie teraz wyśmiejecie, w końcu jesteś cie sadyści bez uczuć... ale tęsknię za nią... Bądź co bądź, 2,5 roku razem i wspólne wakacje za granicą to dużo... przynajmniej dla mnie.
W jaki sposób straciłeś rękę?Echhh przypomina mi koniec mojego związku... Nie, nie miałem takiej sytuacji... ale często miałem podobne rozmowy. Nie, moja była nie szpiegowała mnie w ten sposób, bo nie mówiła nawet po polsku... ale często mówiłem dziewczynom że mój związek się kończy. I się skończył... wy mnie pewnie teraz wyśmiejecie, w końcu jesteś cie sadyści bez uczuć... ale tęsknię za nią... Bądź co bądź, 2,5 roku razem i wspólne wakacje za granicą to dużo... przynajmniej dla mnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów