Zdjęcie zrobione w muzeum niewolnictwa w Liverpoolu, zaiste dobry pomysł wystarczy kilku mudzinów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Oooo tylko " ludzie " koloru czarnego mają literki na sobie... pomysłowo.
xenofantor napisał/a:
but why???
for money, kurwa
bo to wkurwia i tak już wkurwione moderatorstwo. Aczkolwiek chyba na warna się to nie łapie. Trzeba popracować nad tym dalej
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm
edit:
jeśli za mało "kurwa" to dopiszcie trochę
kurwa fakt z tym mudzinem bylo z 2 lata temu smieszne
xenofantor napisał/a:
petru23 napisał/a:
za mudzina to chyba warn powinien być?
but why???
Bo po polsku pisze się "murzyn", a tak się składa, że jesteś na polskojęzycznym forum.
cwaniaki ? to niech napiszą konstantynopolitańczykowianeczka lub dziewięćsetdziewiećdziesięciodziewięciotysięcznik
2 murzynów z literkami "M" opierdalają się w polu, od razu widać! Ja bym im dał kurwa pozowanie do zdjęć!
*opierdala
*opierdala
Czemu ani tacy smutni?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów