Standardowo facet opanowany mimo wewnętrznej paniki a baba drze ryja jak pojebana i sama ich naraża na postrzelenie
Akurat tutaj jak nigdy darcie pizdy "No, No" pomogło
No ale ktoś mi tu wyjaśni coś bo nie kumam?
Też nie wiem. Może to ci w aucie okradli złodziei
Pedały to większe cipy jak kobiety , co widać na tym filmie....
Na to wychodzi, tu filmik z takimi sadistic.pl/zagubieni-turysci-przypadkowo-wjechali-na-terytorium-karte... ale sadolowe pipy oczywiście wzięły gejusów w obronę
Pedały to większe cipy jak kobiety , co widać na tym filmie....
W sensie że wolisz oddać życie za te kilka złoty w portfelu i stare xiaomi za 300zł? i to czyni z ciebie mężczyznę? Współczuje
Akurat ten facet jest wyjątkową pizdą, takich coraz więcej. Szkoda więcej pisać, baba się bardziej popisała niż on.
Gówno prawda. Nie spanikował, a uciekł dopiero, gdy czarnuch schował broń.
Z gołymi łapami ma dwóch uzbrojonych rabusiów miał pójść? Ty jakiś jebnięty na rozumie jesteś? Za dużo filmów ze Szwarcenegerem, co?
stary ciulu problym jakis mosz ?
TERAPIA:
Ta pizda
znaczy pacjet no my sam widzymy to tak i tak: ok 5X3 godzin z Glokiem polowanie na slabych i silnych czarnych przyrost naturalny ograniczac trzeba i tu Miasto wychodzi z pomocna reka na traumy , deptrsje oraz stany lekowe nabyte przed i po rabunku lub napadzie odchodza . Bez lekow!
CELE
-do popiersia i w teren lokalizacja La Frika Viva la France . I zaszczyki z deki i cos na odblokowanie jader jak je wogole ma !
Las_vegas! i huj ci do tego
stary ciulu problym jakis mosz ?
TERAPIA:
Ta pizda
znaczy pacjet no my sam widzymy to tak i tak: ok 5X3 godzin z Glokiem polowanie na slabych i silnych czarnych przyrost naturalny ograniczac trzeba i tu Miasto wychodzi z pomocna reka na traumy , deptrsje oraz stany lekowe nabyte przed i po rabunku lub napadzie odchodza . Bez lekow!
CELE
-do popiersia i w teren lokalizacja La Frika Viva la France . I zaszczyki z deki i cos na odblokowanie jader jak je wogole ma !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów