📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet jak jesteście brzydcy możecie mieć dziewczynę, niekoniecznie żywą, ale kto tam na to teraz patrzy
jestem napinaczem-jebaką z internetu, pięknym, kurwa, w koszuli z Abercrombie i właśnie piszę o tym, jak to mnie wkurwia kiedy brzydale podbijają do dobrych lasek i generalnie jakie to buahahaha, że, kurwa, w dodatku biedacy w dziesięcioletnich passatach
jestem teraz napinaczem-jebaką z internetu i piszę teraz, że wygląd się nie liczy, że liczy się:
a) duży kutas
b) podejście
c) testosteron
i kurwa chwalę się ile przyjebałem chuj wie jakich pięknych glamurek.
jestem teraz napinaczem-jebaką z internetu i piszę teraz, że wygląd się nie liczy, że liczy się:
a) duży kutas
b) podejście
c) testosteron
stalin_za_mlodu napisał/a:
jestem napinaczem-jebaką z internetu, pięknym, kurwa, w koszuli z Abercrombie i właśnie piszę o tym, jak to mnie wkurwia kiedy brzydale podbijają do dobrych lasek i generalnie jakie to buahahaha, że, kurwa, w dodatku biedacy w dziesięcioletnich passatach
a) duży kutas
b) podejście
c) testosteron
Do takich niewychowanych rolników jak Ty, to raczej kobiety nie podchodzą. Co najwyżej mogłeś sobie przyjebać jakąś krowę czy świnie, tam u siebie w domu czy stodole, nie wiem, gdzie to wszystko trzymacie .
patrz co napisałem:
a) duży kutas
b) podejście
c) testosteron
a teraz wybierz swoje, wyczyść gumofilce z gnoju i nie zachowuj się jak wieśniak, wieśniaku, bo byłem tu pierwszym wieśniakiem więc się nie panosz, sherminatorze
a) duży kutas
b) podejście
c) testosteron
a teraz wybierz swoje, wyczyść gumofilce z gnoju i nie zachowuj się jak wieśniak, wieśniaku, bo byłem tu pierwszym wieśniakiem więc się nie panosz, sherminatorze
stalin_za_mlodu napisał/a:
patrz co napisałem:
a) duży kutas
b) podejście
c) testosteron
Nie musisz wyrabiać opinii każdej, z tego względu, że Ty chodziłeś/chodzisz z samymi kurwami .
dobra, weź-kurwa-bo-nie-rozumiesz-spierdalaj. sio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów