📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ANALizator napisał/a:
chuja wiesz deklu ty, chodziło o symbol. Poza tym jak antene wypniesz to mozesz ja wpiac, ale z rozjebanym telewizorem juz gorzej jest. Ale chuja wiesz, wiec nie zrozumiesz
Symbol głupoty? To jak ktoś jest alkoholikiem i nie chce pić to musi rozjebać zakład zajmujący się produkcją wódki zamiast po prostu przestać ją kupować? Typ ani śmieszny ani mądry. Zniszczył niepotrzebnie TV i tylko kretyna z siebie zrobił.
smarek12 napisał/a:
@szelma
Margines twoja stara pizdo
Wyczyść mi buty to ci kupię taki telewizor i nie płacz juz
Wez bo cie jeszcze uduszą jak tego czarnego... Frajerze
Spokojnie zjeby, taki cebulak dobrego telewizora by nie rozjebał, to jego najważniejsza rzecz w domu
enek napisał/a:
wystarczyło wypiąć antenę ale debil zawsze będzie debilem
Wystarczyło nie włączać telewizora. chciałeś być mądry a się zesrałeś tak jak i sporo osób z Tobą
Powiem szczerze: NIE, NIE JESTEŚ ZDROWY...
Powinien to zrobić z lodówką nie z tv Jakby skojarzył że nie może wypić zimnego piwka odrazu by wyzdrowiał
enek napisał/a:
wystarczyło wypiąć antenę ale debil zawsze będzie debilem
79 debili to Ci piwo dali
Przecież jak idzie po siekierę to nie widać tego telewizora. Podmienili na rozwalony i tyle.
Ubezpieczony ma pewnie. Typowe działanie Januszy. Kupuje z ubezpieczeniem od uszk. mech. I jak się kończy okres to rozwala, dostaje zwrot 75% tego co zapłacił w dniu zakupu i kupuje kolejny
Widać narodowi już materialnie się poprawiło. Z inteligencją niestety może później.
kubolevo12 napisał/a:
Może i tak matryca już nie działała
Ja mam rozebrany telewizor z rozjebaną matrycą - to sobie z niego zrobiłem świecący stół do szkiców - te ekrany dają bardzo ładne spolaryzowane światło ... niestety - konsumpcyjna świnia wymieniła model na nowszy i się cieszy na cały świat - po takim się nie będę spodziewał, że będzie nosił swoją siatkę na zakupy zamiast co chwila kupować nową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów