Jakbyś nie wiedział analfabeto to żaden czarny tylko biedny człek z Bangladeszu bądź Pakistanu...
Z takim akcentem mógłby i być nawet z południowego Nepalu bądź z Myanmar (stara Birma)...
Podstawowa wiedza i rozpoznawanie języków.... Wiem, u Ciebie nawet pewnie z ojczystym językiem kiepsko.
Jakbyś nie wiedział analfabeto to żaden czarny tylko biedny człek z Bangladeszu bądź Pakistanu...
Z takim akcentem mógłby i być nawet z południowego Nepalu bądź z Myanmar (stara Birma)...
Podstawowa wiedza i rozpoznawanie języków.... Wiem, u Ciebie nawet pewnie z ojczystym językiem kiepsko.
I czym ty się kurwa szczycisz jak żeś zajebał obszarem o powierzchni 1,7mln km2 i my se mamy niby wybrać skąd on jest i po jakiemu mówi z twoich burackich domysłów... Ekspert jesteś przechuj! Innym dosrać żeby samemu poczuć się lepiej, wyżej.
PS. A od siebie dodam że kolo mówi w języku urdu a skąd jest to trzeba by się go zapytać.
Gerwaza Up, powiedz mi prose jaka jest bezpieczna predkosc i zaglebienie freza palcowego 25mm w czarnym granicie na obrabiarce cnc Intermac do kamienia. Podstawowa wiedza na temat centruw obróbczyh na ktorych opiera sie wspolczesny przemysl.
Kurwa pierdolony lingwista się znalazł.
+/- F200 S5000, zagłębienie w zależności od grubości materiału, raczej stawiał bym max na 50% zaangażowania średnicy freza na jedno przejście w materiale
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów